IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Esperança

De Matawiki
Revisió de 21:17, 15 juny 2006; Jserra (Discussió | contribucions)
(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Administrador

Hola Esperança, i benvinguda al Matawiki! La teva arribada és una novetat, així que hem decidit crear una categoria, on tu i el teu treball anireu inclosos: la categoria "convidats". Així ens serà més fàcil localitzar la teva feina i les teves aportacions.

  • Ens agradaria que peguis una ullada a la normativa d'ús del matawiki, i a l'apartat d'ajuda. D'aquesta manera, podràs veure millor el funcionament del wiki en general i trobaràs resposta a molts dels dubtes que puguis tenir. Allà mateix trobaràs com contactar amb nosaltres, els administradors, que estam aquí per a ajudar-te en tot el que poguem.
  • Aquest text l'escrit aquí perquè el vegis, però també l'he posat a dins la pestanya de discussió, que és realment on pertany. A partir d'ara, la pestanya de discussió serà on t'escriuré, per a parlar sobre dubtes, els articles, treballs, etc, o sigui que si em vols contestar, és un bon lloc per a fer-ho. D'acord?
  • Un altre tema. El teu article està dins la teva pàgina d'usuari. La pàgina d'usuari és més aviat un espai personal, on et pots presentar i parlar de les coses que t'agraden, per exemple. Però el treball en sí, jo l'estructraria per àrees, o assignatures, com tu vulguis. De manera que si fas feina de naturals, naturals hauria de tenir una pàgina, i allà enllaços cap a volcans, per exemple. I més important encara, tots, naturals, volcans, etc, han de tenir aquest "categoria:convidats" que t'he aferrat al final de la teva pàgina, i que pots copiar i enganxar lliurement on calgui.
  • Una pregunta final: com has arribat al nostre wiki? N'has sentit parlar, o l'has trobat a internet?

Res més per ara, ja ho saps, demana el que vulguis, i benvinguda al Matawiki! --Llorenç 09:39 9 jun, 2006 (CEST)

Alumnes

Esperança. Som uns alumnes de la classe de 2 ESO i et volem donar la benvinguda a la wiki ,si vols pot visitar els nostres espais :Joan Serra, Raül Olmos, Maties Pons i Oriol Ferrer.

Hola Esperança sóc en joan (m'he presentat més a dalt) m'agradaria felicitar-te per la teva pagina trobo que és molt bona. P.D: Per curiositat com has trobat la matawiki? escriu per favor.

Administrador

Aquí tens un minitutorial que et pot ser d'ajuda.--Llorenç 10:43 10 jun, 2006 (CEST)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines