IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari Discussió:Edalmau

De Matawiki
Revisió de 18:51, 9 des 2007; Pau (Discussió | contribucions)
(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Bona feina, Elena! Pensa a posar els enllaços a les quintes. En lloc de 1991, posa [[1991]], per exemple. Ok? Pau · Discussió 20:12 18 mar, 2007 (CET)

Contingut

EGB

Ah, i una altra cosa: fins al 96-97 no hi havia ESO a l'escola. Només arribava fins a 8è d'EGB (2n d'ESO). Pau · Discussió 20:20 18 mar, 2007 (CET)

Alumnes antics

Hola Elena,

La millor manera d'obtenir informació dels alumnes antics és contactant amb ells a través del wiki o mirant de contactar amb ells a través de germans, cosins, etc que encara vagin a l'escola. Pau · Discussió 07:34 20 mar, 2007 (CET)

PS. No t'oblidis de signar (penúltim botó de la barra d'eines).

ajuda pel treball

Molt important. Guies per continuar amb el treball. Pegau un bot a Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure#Propostes del professor (2 de desembre). Pau · Discussió 13:13 2 des, 2007 (CET)

Més indicacions

Queda poc per acabar la feina i encara no té la forma que hauria de tenir. És molt important que us el llegiu i mireu de trobar-li una coherència. No pot ser que sembli un conjunt de peces que no s'avenen gaire: ha de ser un treball complet i tenir una continuïtat. No hi pot haver llacunes ni es poden repetir coses (usau els enllaços interns si fa falta). No tengueu por de fer canvis d'estructura si creis que milloren el treball.

Crec que, per por (o per un respecte malentès a la feina dels companys), no us atreviu a canviar certes coses que es veu d'enfora que no funcionen. Això és un wiki: canviau sense por tot el que faci falta. En tot cas, sempre es pot tornar al que ja teníem, no?

Us he deixat unes quantes indicacions per a cada pàgina a les respectives pàgines de discussió (Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La gravetat a la terra, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Caiguda Lliure, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Història, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Curiositats, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La llei de la Gravitació universal, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - La constant de la Gravitació universal, Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure - Fonts). Mirau de tenir-les en compte juntament amb les què us vaig donar a Discussió:La Gravetat i la Caiguda lliure. Usau la plantilla {{Fet}} per indicar als vostres companys que la feina està feta. Pau · Discussió 18:51 9 des, 2007 (CET)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines