IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari:Nmota

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(música)
Línia 58: Línia 58:
 
=== música ===
 
=== música ===
  
 +
m'encanta sa música i fins hi tot si tingués una oportunitat m'hi llançaria de ple dins aquest món.
 +
Bé, com a anècdota tenc que vaig anar a un càsting, de camí de l'èxit..sisisi, però no me van agafar xDD..i desde llavors no he tornat anar a un càsting, perque no hem va agradar gens, vaig quedar horroritzada en vore tantísima gent allà devant, esperant a que jo cantés... mai m'havia posat tan nirviosa..sa pressió, ses mirades, sa por de no agradar... sebre que hi ha tantísima gent pendent de tu (erem unes 200 persones al càsting.. xD però per jo ja era tot un món!), ho vaig passar fatal, tenint en compte que sóc una persona que li agrada passar desapercebuda (sobretot a classe jajaja, això ho saben ben bé es mestres, que poques vegades hem present volutària.. xD!)
 +
Bé, idoi això..encara tenc sa cartolineta amb es número, 47; des de llavors odii el 47 jajaja! pobret, jo allà que margin es número..
 +
Que què vaig haver de fer? molt simple, vaig cantar una cansó, bé, dues, perque me van demanar que cantés s'altra, i despres vaig baixar de l'escenari!
 +
Percert, hi havia n'Angy (si, sa de Factor X), que va cantar Lady Marmalade (m'enrecord perfectament!) i la vàren agafar (x!
  
 
+
Bé, apart de cantar també toc sa gutiarra (des de aquest estiu, la vaig aprendre a tocar totasola !^^). Bé, nosé si se pot dir sebre tocar sa guitarra saber tocar cansons amb els acords de cansons trets de pàgines web... però bé, podent fer aixo jo ja sóc feliç!
  
 
===asdadasD===
 
===asdadasD===

Revisió de 17:24, 9 des 2007

x__naranàt!
1196707029 f.jpg
data de naixement 21 . 12 . '92
email about_a__girl@hotmail.com
lloc de naixement clínica rotger xD..
un llibre memorias de una geisha
un joc pokemon!..jo que sé!xD
una pel·li litle mermaid!
una sèrie ocmujeresdesesp.grey'sanatomy
un plat xocolata desfeta amb xurros
un esport handbol&pingpong!
un ídol mmm...lizmcclarnon & julià! xD


stop making the eyes at me, i'll stop making the eyes at yoummm...hooola!

que tal? bé, com supós que ja sabeu, sóc na Natàlia de 4t d'ESO, de Mata de Jonc, i aqui estau, a la meva pàgina personal de la wiki. Com tothom, supós que ara m'hauré de presentar no? Sa veritat és que no hi ha massa per dir xD...però bé. Sa gent me diu que sóc emo ¬¬...d'altres que sóc freak, aish.. bé, anem a organitzar una mica això!

música

m'encanta sa música i fins hi tot si tingués una oportunitat m'hi llançaria de ple dins aquest món. Bé, com a anècdota tenc que vaig anar a un càsting, de camí de l'èxit..sisisi, però no me van agafar xDD..i desde llavors no he tornat anar a un càsting, perque no hem va agradar gens, vaig quedar horroritzada en vore tantísima gent allà devant, esperant a que jo cantés... mai m'havia posat tan nirviosa..sa pressió, ses mirades, sa por de no agradar... sebre que hi ha tantísima gent pendent de tu (erem unes 200 persones al càsting.. xD però per jo ja era tot un món!), ho vaig passar fatal, tenint en compte que sóc una persona que li agrada passar desapercebuda (sobretot a classe jajaja, això ho saben ben bé es mestres, que poques vegades hem present volutària.. xD!) Bé, idoi això..encara tenc sa cartolineta amb es número, 47; des de llavors odii el 47 jajaja! pobret, jo allà que margin es número.. Que què vaig haver de fer? molt simple, vaig cantar una cansó, bé, dues, perque me van demanar que cantés s'altra, i despres vaig baixar de l'escenari! Percert, hi havia n'Angy (si, sa de Factor X), que va cantar Lady Marmalade (m'enrecord perfectament!) i la vàren agafar (x!

Bé, apart de cantar també toc sa gutiarra (des de aquest estiu, la vaig aprendre a tocar totasola !^^). Bé, nosé si se pot dir sebre tocar sa guitarra saber tocar cansons amb els acords de cansons trets de pàgines web... però bé, podent fer aixo jo ja sóc feliç!

asdadasD

i bet that you look good on the dancefloor don't know if u're lookin' for romance or, don't know what r u lookin' for...

well i bet that you look good on the dancelfoor dancin' to electro-pop like a robot from 1984...from 1984 !!

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines