IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari:Mfar

De Matawiki
(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
 
Línia 32: Línia 32:
  
 
<font color=orange>
 
<font color=orange>
M'encanta anar de shopping i escoltar MÚSICA!!!
+
M'encanta anar de compretes, escoltar música i tocar sa guitarra!!!
 
Quedar amb ses amigues/amics!, MSN, els caps de setmana, xerrar!http://www.emotik.com/emoticonos/11339_emoticonos-emotik_com.gif, fer es coio, riure molt!!! i moltes més coses!!!
 
Quedar amb ses amigues/amics!, MSN, els caps de setmana, xerrar!http://www.emotik.com/emoticonos/11339_emoticonos-emotik_com.gif, fer es coio, riure molt!!! i moltes més coses!!!
  

Revisió de 20:12, 12 març 2008

...*marta*...
Mmb.jpg
Data de naixement 9/11/1992
Lloc de naixement Palma/Clinica Rotger
GUSTOS
Un llibre Angeles y demonios
Un joc Guitar Hero II, Sing Star
Una pel·li Hercules! xD
Una sèrie Los serrano
Un esport Natació
Un ídol bff...
Un plat només un?¿
Música {{{Música}}}


HOLA!11336_emoticonos-emotik_com.gif Soc na Marta Far de 4t d'ESO i tenc 15 anys!!! Com ja sabreu aquest és el nostre darrer any a mata de jonc... Aquest any, hem de fer que sigui el millor! gaudir al màxim del darrer viatge d'estudis junts i viure cada dia com si fos el darrer; valorar el que tenim ara sabent que en un futur proper ja no ho tindrem i ho anyorarem...que només ens quedarà el record. Aquell record de poder tornar enrere. Enguany tot s'ha complicat! i és que ses assignatures són una miqueta més complicades... però amb esforç, participació i sobretot ganes, un se'n surt perfectament!11336_emoticonos-emotik_com.gif

Aquest Any, el nostre tutor és en Xesc!! ens va sorprendre tant com a voltros! no ens pensavem que després de primària el tornessim a tenir com a professor de socials! i menys com a tutor!

Cada divendres ens ho passam genial!!11336_emoticonos-emotik_com.gif srtidetes per palma, berenades a ca'n joan de s'aigo i moltissimes rialles!GuStOsSs


M'encanta anar de compretes, escoltar música i tocar sa guitarra!!! Quedar amb ses amigues/amics!, MSN, els caps de setmana, xerrar!11339_emoticonos-emotik_com.gif, fer es coio, riure molt!!! i moltes més coses!!!Tinc ganes de cantar i cridar, de saltar i de riure... sense cap perquè!
FoToSsS!XDD.jpg Totes!.JPG Peixi laca.JPG
Fran,mar & marta Festeta! francesca&marta
Disfresses grease.jpg Torre.JPG Parides a ns pati xD.jpg
Disfresses grease! Torre! Parides a ns pati xD
Tots!.jpg M&M'S.jpg The angels of mata de jonc xDD.jpg
Aniversari Fran mar marta the angels of mata de jonc xDD

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants