IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari:Mfar

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 16: Línia 16:
 
<font color="magenta">
 
<font color="magenta">
 
'''HOLA!'''http://www.emotik.com/emoticonos/11336_emoticonos-emotik_com.gif
 
'''HOLA!'''http://www.emotik.com/emoticonos/11336_emoticonos-emotik_com.gif
Soc na Marta Far de 3r d'ESO i tenc 14 anys!!!
+
Soc na Marta Far de 4t d'ESO i tenc 15 anys!!!
Aquest any crec que és un dels millors de la meva vida!!! Hi ha agut bastants canvis respecte l'any passat... però per a millor!!! (sa gent, meet friends...)
+
Com ja sabreu aquest és el nostre darrer any a mata de jonc...
Sa genteta segueix tan "loka" com sempre! jaja (això que no canviii!!!http://www.emotik.com/emoticonos/11339_emoticonos-emotik_com.gif)
+
Aquest any, hem de fer que sigui el millor! gaudir al màxim del darrer viatge d'estudis junts i viure cada dia com si fos el darrer; valorar el que tenim ara sabent que en un futur proper ja no ho tindrem i ho anyorarem...que només ens quedarà el record. Aquell record de poder tornar enrere.
Ses assignatures són una miqueta més complicades... però amb esforç, participació i sobretot ganes, un se'n surt perfectament!http://www.emotik.com/emoticonos/11336_emoticonos-emotik_com.gif
+
Enguany tot s'ha complicat! i és que ses assignatures són una miqueta més complicades... però amb esforç, participació i sobretot ganes, un se'n surt perfectament!http://www.emotik.com/emoticonos/11336_emoticonos-emotik_com.gif
I això de sortir els divendres a les 12:30 es un xollo!!! per que no s'ha fet sempre?¿http://www.emotik.com/emoticonos/11310_emoticonos-emotik_com.gif xD
+
  
Cada divendres ens ho passem genial!!! eh MAR? jaja ses nostres guerres de perfums al Corte Ingles i ses xapades amb sa roba d'"oportunidades" que no s'acabin mai!!!
+
Aquest Any, el nostre tutor és en Xesc!! ens va sorprendre tant com a voltros! no ens pensavem que després de primària el tornessim a tenir com a professor de socials! i menys com a tutor!
I a berenar a Can Joan de s'aigo!!! gelat de maduixa amb cuarto o ensaïmada!http://www.emotik.com/emoticonos/11336_emoticonos-emotik_com.gif que bo...
+
 
 +
Cada divendres ens ho passam genial!!http://www.emotik.com/emoticonos/11336_emoticonos-emotik_com.gif
 +
srtidetes per palma, berenades a ca'n joan de s'aigo i moltissimes rialles!
  
  
Línia 30: Línia 31:
 
----
 
----
  
<font color=pink>
+
<font color=orange>
M'encanta anar de shopping, petar-me amb na MAR al Corte Ingles! I escoltar MÚSICA!!!
+
M'encanta anar de shopping i escoltar MÚSICA!!!
Quedar amb ses amigues, MSN, els caps de setmana, ses guitarres elèctriques, xerrar!http://www.emotik.com/emoticonos/11339_emoticonos-emotik_com.gif, fer es coio, riure molt!!! i moltes més coses!!!
+
Quedar amb ses amigues/amics!, MSN, els caps de setmana, xerrar!http://www.emotik.com/emoticonos/11339_emoticonos-emotik_com.gif, fer es coio, riure molt!!! i moltes més coses!!!
 
+
 
+
----
+
'''AmiGues'''
+
----
+
 
+
<font color="magenta">
+
 
+
'''Mar:''' CUCA!!! que dir!!! que TTM! ja ho saps! i que mai s'acabin ses "borraxeras sense alcohol" per Jaume III
+
 
+
'''Nat^^:''' Sa meva veinada!!! a mem quan me deixes sa sal!!! xD Dir-te que m'ho pas genial amb tu!!! Gra6 per aguantar-me i riure amb es meus "xistes!"
+
[Mohamed! no que estoy seco!] jaja es bonissim... XoTaWoMaN! meee.
+
 
+
'''Fran:''' Visca el refugio!!! I (L) Franchy...{amor platonic} & Pau Roca(L)
+
També dir-te que esper que te vaji molt bé amb es teu futur marit!(K) jeje bxitos!
+
 
+
'''Marina:''' Na Marina! Serrana total!http://www.emotik.com/emoticonos/11336_emoticonos-emotik_com.gif pobre Lucía...
+
Però bé! la vida sigue i sigue... TTM no canviis mai!!! [per cert els acudits de sa super pop contats per tu... són molt bons!] FLA CU XIN!
+
 
+
'''Alba:''' N'Albeta!!! tortuga perduda pel món! (com na britny http://www.emotik.com/emoticonos/11339_emoticonos-emotik_com.gif) wno wpa! k seguesquis així de boja i despistada que ets la ostia!!! per cert que te vaji molt be amb es teu cunyat!
+
jaja besoos!(K)
+
 
+
  
  

Revisió de 19:54, 29 nov 2007

...*marta*...
Mmb.jpg
Data de naixement 9/11/1992
Lloc de naixement Palma/Clinica Rotger
GUSTOS
Un llibre Angeles y demonios
Un joc Guitar Hero II, Sing Star
Una pel·li Hercules! xD
Una sèrie Los serrano
Un esport Natació
Un ídol bff...
Un plat només un?¿
Música {{{Música}}}


HOLA!11336_emoticonos-emotik_com.gif Soc na Marta Far de 4t d'ESO i tenc 15 anys!!! Com ja sabreu aquest és el nostre darrer any a mata de jonc... Aquest any, hem de fer que sigui el millor! gaudir al màxim del darrer viatge d'estudis junts i viure cada dia com si fos el darrer; valorar el que tenim ara sabent que en un futur proper ja no ho tindrem i ho anyorarem...que només ens quedarà el record. Aquell record de poder tornar enrere. Enguany tot s'ha complicat! i és que ses assignatures són una miqueta més complicades... però amb esforç, participació i sobretot ganes, un se'n surt perfectament!11336_emoticonos-emotik_com.gif

Aquest Any, el nostre tutor és en Xesc!! ens va sorprendre tant com a voltros! no ens pensavem que després de primària el tornessim a tenir com a professor de socials! i menys com a tutor!

Cada divendres ens ho passam genial!!11336_emoticonos-emotik_com.gif srtidetes per palma, berenades a ca'n joan de s'aigo i moltissimes rialles!GuStOsSs


M'encanta anar de shopping i escoltar MÚSICA!!! Quedar amb ses amigues/amics!, MSN, els caps de setmana, xerrar!11339_emoticonos-emotik_com.gif, fer es coio, riure molt!!! i moltes més coses!!!Tinc ganes de cantar i cridar, de saltar i de riure... sense cap perquè!
FoToSsS!XDD.jpg Totes!.JPG Peixi laca.JPG
Fran,Laca & Sito Festa cool Peixet&Laca
Disfresses grease.jpg Torre.JPG Parides a ns pati xD.jpg
Disfresses grease! Torre! Parides a ns pati xD
Tots!.jpg M&M'S.jpg The angels of mata de jonc xDD.jpg
Aniversari Francesca M&M'S the angels of mata de jonc xDD

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants