IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Usuari:Cmarch

De Matawiki
Revisió de 15:40, 5 set 2007; Lvives (Discussió | contribucions)
(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

CARMELE

Presentació

Carme March
bgcolor="#d9d6cf" colspan="2" align="center" style="display:JoC.JPG

Data de naixement=30 de Juny de 1991" | [[Imatge:JoC.JPG

Data de naixement=30 de Juny de 1991|300px]]

Data de naixement
Lloc de naixement Palma de Mallorca
GUSTOS
Un llibre Els Harry Potters..
Un joc Gran ...
Una pel·li "Efecto mariposa"
Una sèrie VENTDELPLA
Un esport Dansa
Un ídol ...
Un plat mm....pasta..mmm...
Música {{{Música}}}

logo_cuc.gif Hola soc na Carme dia 30 de juny faré 15 anys! ESPER QUE TOTS ME FELIÇITEU. Ens posem seriosos. En aquesta pàgina vos ensenyaré les coses que m'agraden i vos presentaré els meus amics.


Dansa

vestuari

Aquestes són les meves companyes de dansa de fa 2 anys, les 3 més joves i la al•lota que esta al meu costat, encara continuem les altres han deixat de venir. Enguany som moltes més, encara que mai feim la classe totes juntes, perquès sempre n’hi ha un parell que falten. Com es pot observar a la fotografia en la meva classe i ha dones de totes les edats. La nostra classe es basa en una rutina; comencem fent un gran escalfament al terra, després passem a fer una tabla d’exercicis a la barra i per acabar feim una petita coreografia. La dansa és l’esport que jo pràctic des dels 6 anys. Sempre he sentit un gran afecta per tots els balls, però com la dansa no hi ha res, es el que més en grada. En aquest moment m’agradaria poder-li dedicar més temps. Quan ball m’esvaeixo de tot el que passa o m’ha passat, m’ajuda molt quan el dia no ha esta molt bo. La veritat es que el dia que estic més trista, es quan els exercicis hem surten millor, suposo que això es degut a que duc una gran carrega al damunt i que necessito expulsar-la d’alguna manera.

UNES PUNTES

puntes
Fer una classe amb puntes es el que més amb grada, ja que trop que les figueres queden millor amb les puntes que amb les normals.


UNA FIGURA

Ballarine
Aquesta figura de la foto es una figura que m'agrada molt, encara pareix molt sensilla, no ho es tant. Si no me creis prova-ho.


Amics

mans2

Aquest es el darrer any que estarem tots junts després passarem a l’institut on farem amics nous i possiblement no tots mantindrem el contacte, però jo vos puc assegurar que sempre vos recordaré i que el fet de que no anem al mateix institut o a les mateixes classes no influeixi n la nostra amistat.


Cada vegada que penso que aquest es el darrer any, hem poso molt trista, duc massa temps amb vosaltres com per assimilar que enguany tot s’acaba, que no vos podré veure cada dia, es massa difícil d’assimilar. Jo se que moltes amistats les mantindré perquè anirem al mateix institut o perquè de tant en tant quedarem o perquè xerrarem pel msn, PER NO SERA EL MATEIX. Ja no vos veuré cada dia a les 8 del dematí ni quedaré amb voltors casi cada cap de setmana, simplement m’hauré de conforma en veure-vos en algun concert o en algun dinar que agüem organitzat. NO MAGRADA L’IDEA. Ja que això és inevitable nomes dir-vos que aquets anys amb voltors han estat inoblidables i que sempre vos duré dins meu. Que per molts “mal rollos” que hauem passathi hagui agut jo sempre vos recordaré com el millor que m'ha passat durant la meva estada a Mata de Jonc. VOS ESTIM DE TOT COR!
Aquí teniu unes fotos per recordar el nostre pas del tems:

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines