IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Tercer ESO

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
3r d'ESO
3rESO.jpg
Nom Persianes i Finestres
Curs 2004-2005
Edats 14 i 15 anys
Tutor/a Francisca Mas
Altres Professors Joan Bover

Jaume Bueno

Bel Busquets

Pau Cabot

Antònia Enseñat

Ruth Planells

Francisca Mas

Llorenç Mercer

Maria Pizà

Viatge/Sortida -
Altes Víctor Ferreras
Baixes Greter Arce

Cati Morro

Fou l'any de... 2005

Ni idea


Contingut

Anècdotes Generals

Adéu!

A 3r d'ESO vam ser els encarregats de preparar el comiat dels alumnes de 4t ESO que se n'anaven. Va ser molt divertit! Encara que ens varen dir que estava durant massa temps el comiat i en varen eliminar una part (crec que eren proves de degustació). Vàrem fer diferents proves: imitar animals, fer feines domèstiques, malabars, proves de tacte i, per acabar, AERÒBIC AMB NA RUTH!!!

Neus Sureda

Fotos del comiat de 4t d'ESO:

Damià
Aeròbic de comiat
La classe
Rosa Bautista i Sandra

Laura Garau
Anècdotes Personals

Aquells vespres...

Jo he sortit.

Això us puc dir, no sempre he estat confinat davant del meu PC jugant o navegant per internet. Me'n record molt bé dels divendres o dissabtes nit que passava amb n'Ànkor i en Francesc Bassa. El tema era monòton a tope, però molt divertit.

Aqui teniu un prototip del model AZ-31 que utilitzàvem
El plà era senzill: Quedàvem damunt les 9, més o menys, davant el Bocatta de la plaça on hi ha el Bar Chakal aquell, a vegades sopavem i d'altres ja veníem sopats. Anàvem per allà, voltant, rèiem, bevíem Coca-Cola i Suc de Taronja 100% natural i tot això. Bé, i llavors, al cap d'unes horetes, començava la tornada a casa.

Anàvem a Ca n'Àngel, compràvem una botella de Suc de Préssec, ens procuràvem un carrito d'aquests del SYP i una botella d'Alcohol de cremar. El recorregut fins a ca en Bassa no era precisament curt, i normalment durava unes 3 hores, contant que partíem sobre les 12 i arribàvem a les 3 més o menys.

Bé, durant tot el viatge anàvem canviant el torn de qui anava sobre el carrito i qui empenyia, també anàvem jugant amb l'alcohol i un foguer, i el més bo era l'aturada de Boxes per a comprar una hamburguesa d'1€ al Burger King del Passeig Marítim. En fi, experiències inoblidables.

Francesc Rul·lan

Carnaval

Per majoria vam decidir disfresar-mos dels anys 80. Aquell any erem els encargats del bar, per guanyar diners pel viatge d'estudis. A continuació teniu unes quantes fotos que ens vam fer:

besons
Rosa i Laura
Totes
Quins cabells són autèntics?
Adri tellant coquees
tenma i andreu

Laura Garau

Platja!

A final de curs com cada any vàrem anar a la platja. Allà vam passar el dia banyant-mos, jugant amb l'arena, a la pilota,...

Per alguns pot ser molt divertit això però per jo no. Primer de tot el sol et crema, t'has de posar crema. Llavors quan vas a banyar-te no disfrutes perque et fan mal totes les ferides. Quan ja estas cansat d'estar a l'aigua surts i te disposes a aixugar-te, però no pots, la teva tovallola està plena d'arena. Quan intentes esporsar-la et tornes a omplir d'arena, per la qual cosa has de tornar a l'aigua per llevarte-la i mestres demanar a algú altre que t'aguanti la tovallola (tot aquest temps et mors de fred). Quan vols menjar l'antrepà de l'escola te n'adones que està esclafat i que la fruita esta tota copetjada i plena d'oli del panet, la cual cosa provoca que no fagi ganes de menjar-ho. Quan penses posar fí a n'aquest dia de platja, entres a l'autobús, deixes arena per tot i pases tot el viatje incòmode a causa de la sal que dus que provoca una picor intensa a l'esquena, arribes a casa teva, la teva mare et fica tot d'una a la dutxa perque no deixis arena per la casa. Et tornes a banyar, quan ja estas ben dutxat i relaxat te n'adones que t'has cremat la cara i els hombres, per la qual cosa t'hauràs de posar crema durant uns quans dies, i si tens molta sort no et pelaras la pell.

Tot i així vaig anar a la platja i a continuació vos deix unes quantes fotos que vaig fer:

PAU
Cati
andreu i tenma
sandra i Bàrbara
Bassa dormint
bassa i rulan
Cati i Laura
TOts

Laura Garau

Infantil Primària ESO

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines