IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Tercer

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Tercer de primària
[[Imatge:|400px]]
Nom Flashrut!
Curs 1998-1999
Edats 8 i 9 anys
Tutor/a Catalina Llobera
Altres Professors Xesc

Tofol

En falten més

Viatge/Sortida Campament a Son Roig
Altes Neus Adrover
Baixes -
Fou l'any de... -FALTEN HISTÒRIES MÉS BONES!!!
AQUESTA SECCIÓ NECESSITA MÉS IMATGES!

Contingut

Anècdotes Generals

El nom de la classe

Un dels primers dies de classe na Catalina ens va fer pintar unes lletres, no me'n record gairebé en que consistia aquella activitat, crec que després havíem de composar-les per crear el nom de la classe, però record que quan ja teníem algunes de les lletres acabades les vam anar penjant al suro i crec que amb una mica de sort i una mica de canvis vam acabar amb "FLASHRUT" penjat al suro i li vam dir a na Catalina que aquell havia de ser el nom d'un planeta, el planeta de 3r de primària...=S

Damià Ramos

La nostra classe: "FLASHRUT"

A 3r de primària ja entràvem al 2n cicle. Ens tornàvem tan grans que fins i tot, ja teníem deures dues vegades per setmana! Tenguérem na Catalina Llobera (la nostra mestra de música i coral)

Rosa Ferrer

La meva classe preferida, sens dubte, era la de música (encara que mai sa m'ha donat d'allò millor). Agafàvem les cadires així com ens havien ensenyat, i els gloquenspiel i anàvem fins a l’aula de música (perdíem més temps anant i tornant del que passàvem allà!). Desprès, ens col·locàvem asseguts en fileres i començàvem a tocar i cantar.

Laura Garau

Animadores

Ara ve la secció de LES SUPER ANIMADORES!!! Na Rosa Ferrer, n'Olalla de Pedro i na Bàrbara Vives eren l'equip d'animadores del club d'handball de Mata de Jonc. Fins i tot érem tan importants que quan la premsa venia a fer reportatges sobre els jugadors i l'equip de Mata de Jonc, ens feien fotografies a nosaltres! Amb mini falda, pompons i altres coses, pronunciàvem un fort MATA DE JONC!! Cal remarcar que només animàrem l'equip una vegada i a més, l'equip perdé! A continuació teniu la fotografia que sortí al diari.

MATA DE JOONC!

Bàrbara Vives i Rosa Ferrer


Contra-Animadores

Amb l'article anterior me veig obligada a intervenir. Trob que aquest fet d'animadores va ser una falta de respecte cap a les altres al·lotes de la classe. (ESTO ES INDIGNANTE!) Encara me'n record del dia que érem a classe i en Toni Vicens (ja no present a l'escola) estava parlant amb les tres futures animadores de l'equip d'handbol quan jo, allà present, vaig oferir-me a fer-ho també; la resposta? "Tu no!". Ja podeu imaginar la tristó que me va venir en saber que jo no podria fer d'animadora de l'equip que representava la meva escola. Encara guard rancor a aquell fet. sniff...

Carme Ventayol

Aquelles classes de música

A 3r de primària na Catalina Llobera ens va fer veure l'òpera de La Flauta Màgica! Era en alemany i no enteníem res! Però na Catalina amb un llibret i els seus coneixements d'alemany, ens l'explicava. Sempre anàvem a mirar-la en vídeo a l'aula de música i ens sèiem tots al terra, lluitant per aconseguir un lloc on no ens tapés ningú (cosa molt difícil!). Hi vàrem dedicar moltes hores de música a mirar aquest vídeo.

has parlat amb na llobera per a veure si té el vídeo o imatge del mateix?

Neus Sureda

Aquí teniu una foto de la "Jaia Corema" sense potes i pintada per jo!

Jaia Corema

Una de les coses que fèiem cada any, és la "Jaia Corema", ens donaven una fotocòpia a cada un de nosaltres i seguidament, la pintàvem com volíem. Després, li havíem de llevar una pota cada setmana (en tenia set) fins que començava Pasqua, com sempre. La "Jaia Corema" era una tradició que es feia antigament, encara la meva padrina ho fa que és que durant els divendres d'aquestes set setmanes no es pot menjar carn, o fins i tot, altres persones no en menjaven cap dia! I així fins arribar a Pasqua, quan la gent s'omplia a carn (panades, etc.)!

Olalla de Pedro

A Binicanella!

La primera acampada

A tercer de primària, si no m'equivoc, vàrem anar per primera vegada d'acampada. Tres dies a Binicanella! A mi em pareixia molt de temps... No sabia si aguantaria! Però la questió és que ens ho vàrem passar molt bé. Record que jugàvem per uns pins que hi havia devora la casa on dormíem. I els nins havien "fet" una cabanya (eren uns quants arbres entre els quals et podies amagar) on EN TEORIA no hi podien entrar les nines, cosa que a la pràctica no funcionava massa... xD Jo hi vaig entrar bastantes vegades!

Aquesta foto ens la vàrem fer al camp, devora la casa. Just després de fer-la vaig caure de morros a terra i per això a les fotos que em varen fer després sortia amb una cara de plorera... Quan vaig arribar a ca meva després de l'acampada vaig estripar aquestes darreres fotos! Una llàstima xD

Neus Sureda

En aquest campament ferem el borino i ens ho passàrem d'allò més bé. Aquí teniu la comprovació

fent el borino!

Bàrbar vivesAnècdotes Personals

TOTS A NEDAR!

A 3r de primària n'Olalla, na Bàrbara, na Maria, en Damià i jo anàvem a natació a s'Aigua Blava. En sortir de l'escola a les 16 hores, les mares van trobar que ja érem prou grans per anar a peu fins allà, i així ho vam fer cada dimarts i dijous. Sortíem de l'escola i mentre caminàvem berenàvem (a mi com que mai m'agradava li donava a n'Olalla). Un pic allà, ens posàvem el banyador i ens tiràvem a l'aigua. Jo sempre era l'última en sortir dels vestidors perquè no volia tirar-me a l'aigua amb aquell fred que feia. També me'n record que jo anava a un nivell inferior dels altres (lo meu mai han estat els esports...). També, cada any en acabar el curs, féiem una competició entre tota la gent de s'Aigua Blava de cada nivell. Jo sempre quedava darrera, però mai vaig perdre els ànims (tenc més de 6 diplomes!). Na Bàrbara era la que sempre guanyava del seu nivell. Pròximament foto...!

Laura Garau

FESTES!

Festeta!

Maria Munar

Infantil Primària ESO
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines