IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Tercer

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Tercer de primària
[[Imatge:|400px]]
Nom Flashrut!
Curs 1998-1999
Edats 8 i 9 anys
Tutor/a Catalina Llobera
Altres Professors Xesc

Tofol

En falten més

Viatge/Sortida Son Roig?
Altes Neus Adrover
Baixes -
Fou l'any de... -


FALTA INFORMACIÓ: QUIN NOM TENIEU?
HEU DE FICAR LA TAULA!!
TAMBÉ FALTEN HISTÒRIES MÉS BONES!!!
AQUESTA SECCIÓ NECESSITA MÉS IMATGES!

Contingut

Anècdotes Generals

El nom de la classe

Un dels primers dies de classe na Catalina ens va fer pintar unes lletres, no m'en record gairebé amb que consistía aquella activitat,crec que després haviem de composarles per crear el nom de la classe, però record que quan ja teniem alguns les lletres acabades les vam anar penjant al suro i crec que amb una mica de sort i una mica de canvis vam acabar amb "FLASHRUT" penjat al suro i li vam dir a na Catalina que aquell havia de ser el nom d'un planeta, el planeta de 3r de primaria..... =S

Damià Ramos


La nostra classe: "FLASHRUT"

A 3r de primària ja entravem al 2n cicle. Ens tornàvem tan grans que fins i tot, ja teniem deures dues vegades per setmana! Tenguérem na Catalina Llobera (la nostra mestra de música i coral)

La meva classe preferida sens dubte era la de musica, (encara que mai sa m'ha donat bé). Agafàvem les cadires Així com ens havien ensenyat, i els bloquenpier i anàvem fins a l’aula de musica (perdiem més temps anant i tornant del que passàvem allà), desprès ens col•locàvem allà en files i començàvem a tocar.

Laura Garau


Aquelles classes de música

A 3r de primària na Catalina Llobera ens va fer mirar i mirar una òpera: La Flauta Màgica! Estava en alemany i no enteniem res... Però na Catalina amb un llibret i els seus coneixements d'alemany ens explicava l'història. Sempre anàvem a mirar-la en video a l'aula de música i ens seiem tots en terra, lluitant per aconseguir un lloc on no ens tapés ningú (cosa mooooooolt difícil!!!). Hi vàrem dedicar moltes hores de música a mirar aquest video.

has parlat amb na llobera per a veure si té el vídeo o imatge del mateix?

Neus Sureda


Aquí teniu una foto de la "Jaia Corema" sense potes i pintada per jo!

Jaia Corema

Una de les coses que feiem cada any, és la "Jaia Corema", ens donàven una fotocòpia a cada un i nosaltres la pintavem com voliem. Després li haviem de llevar una pota cada semana (en tenia 6 o 7) no me'n record molt bé, fins que començava Pascua, que cada ja se'na anava a casa seva de vacances 15 dies. La "Jaia Corema" era una tradició que es feia antigament, encara la meva padrina ho fa que és que durant 6 setmanes no pot menjar carn el divendres, encara hi ha persones més radicals i no en menjaven cap dia. Això durava 6 o 7 setmanes fins que començava Pascua que la gent se possava plena de carn ( empanades,...)

Olalla de Pedro

A Binicanella!

La primera acampada

A tercer de primària, si no m'equivoc, vàrem anar per primera vegada d'acampada. Tres dies a Binicanella! A mi em pareixia molt de temps... No sabia si aguantaria! Però la questió és que ens ho vàrem passar molt bé. Record que jugàvem per uns pins que hi havia devora la casa on dormíem. I els nins havien "fet" una cabanya (eren uns quants arbres entre els quals et podies amagar) on EN TEORIA no hi podien entrar les nines, cosa que a la pràctica no funcionava massa... xD Jo hi vaig entrar bastantes vegades!

Aquesta foto ens la vàrem fer al camp, devora la casa. Just després de fer-la vaig caure de morros a terra i per això a les fotos que em varen fer després sortia amb una cara de plorera... Quan vaig arribar a ca meva després de l'acampada vaig estripar aquestes darreres fotos! Una llàstima xD

Neus Sureda


Anècdotes Personals

TOTS A NEDAR!

A 3r de primària n'Olalla, na Bàrbara, na Maria, en Damià i jo anàvem a natació a s'Aigua Blava. En sortir de l'escola a les 16'00, les mares van trobar que ja eren lo suficientmet grans per anar a peu fins allà, i així ho vam fer cada dimarts i dijous. Sortiem de l'escola i mentre caminàvem berenàvem (a mi com que mai m'agradava li donava a n'Olalla :P). Un pic allà ens posàvem el banyador i ens tiràvem a l'aigua. Jo sempre era l'última en sortir perquè no volia tirarme a l'aigua amb aquell fred que feia. També me'n record que jo anava a un nivell inferior dels altres (lo meu mai han estat els esports...). També cada any en acabar el curs feiem una competició entre tota la gent de s'Aigua Blava de cada nivell. Jo sempre quedava darrera, però mai vaig perdre els ànims (tenc més de 6 diplomes...). Na Bàrbara era la que sempre guanyava del seu nivell.

Pròximament foto...

Laura Garau

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines