IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Tecnologia GrupC

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Pàgina pel projecte del grup C

MEMÒRIA


dia 25/4/06

Avui ens em reunit per primera vegada. El grup esta format per els següents nombres: Oriol Ferrer, Neus Tudurí, Marc Angrill, Elena Dalmau i Guillem Suau. La feina que en fet avui a consistit en decidir l'habitatge que construiríem, arreglar el que no ens agradava d'aquesta, com faríem les habitacions i dissenyar els primers mobles.

9/5/06

Avui em començat a fer els plànols a escala, llavors la fitxa tècnica que consta de tres parts: introducció, material i eines. També e dibuixat la base de la casa damunt la fusta.

16/5/06

Avui es el primer dia que em construït. Mentre uns es dedicaven a l’estructura de la casa ( dissenyar les parts, tallar i llimar) els altres es dedicaven a fer mobles. Em acabat quatre peces exteriors ( de la estructura) i uns quants mobles.

23/5/06

Avui hem continuat amb la feina. Hem perfeccionat les peces que vàrem tallar dia (16/5/06), ho fem llimant i serrant els costats per que quedin rectes. Comencem a tallar noves parts de la casa i a aferrar algunes d’elles a la base. Els que fan mobles han acabat les parts de la cuina.

30/5/06

Avui ja em forrat alguns dels mobles encara que ha estat un fracàs i l’hem agut de tirar ja que havia quedat fet una porqueria. Hem seguit perfeccionant, tallant, llimant i mesurant per fer l’estructura i ja hem aferrat algunes parts i hem fet el tancament de la obertura lateral.

6/6/06
Seguidament us explicarem el càrrec que tenia cada persona i ames us explicarem la funció que te cada càrrec. Ames us voldria dir que aquest llistat a estat fruit d'un consens entre el diferents components del grup.


A continuació vos explicarem quina és la funció de cada càrrec:

  • El coordinador té la funció de dirigir, coordinar i regular les accions del grup.
  • L' encarregat de material es l' únic que pot entrar al magatzem per recollir i guardar el material i les eines.
  • L' encarregat de documentació guarda els documents, la memòria, els esboços, llistes de materials i eines...
  • L' encarregat d' eines manté les eines en bon estat i s' assegura de que hi siguin totes al final de la classe.
  • L' encarregat de neteja fa neta la taula i grena al final de la classe.
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines