IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Tecnologia GrupC

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 7: Línia 7:
 
9/5/06
 
9/5/06
  
Avui emconmeçat a fer els planols a escala, llavors la fitxa tecnica que consta de tres parts: introduccio, matrerial i eines. tambe e dibuixat la base de la casa damunt la fusta.
+
Avui em conmeçat a fer els planols a escala, llavors la fitxa tecnica que consta de tres parts: introduccio, matrerial i eines. tambe e dibuixat la base de la casa damunt la fusta.
  
  

Revisió de 18:42, 14 juny 2006

Pàgina pel projecte del grup C

dia 25/4/06

Avui ens em reunit per primera vegada. El grup esta format per els seguents nombres: Oriol Ferrer, Neus Tudurí, Marc Angrill, Elena Dalmau i Guillem Suau. La feina que en fet avui a consistit en decidir l'habitatge que construiriem, arreglar el que no ens agradava d'aquesta, com fariem les habiacions i disenyar els primers mobles.

9/5/06

Avui em conmeçat a fer els planols a escala, llavors la fitxa tecnica que consta de tres parts: introduccio, matrerial i eines. tambe e dibuixat la base de la casa damunt la fusta.Seguidament us explicarem el càrrec que tenia cada persona i ames us explicarem la funció que te cada càrrec. Ames us voldria dir que aquest llistat a estat fruit d'un consens entre el diferents components del grup.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines