IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Sisè

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 33: Línia 33:
  
 
===Rondailles i més rondailles===
 
===Rondailles i més rondailles===
 +
 +
[[Imatge:rondalla.jpg]]
 
Aquest any vam fer un cicle de rondalles i cada un de nosaltres n'havia de preparar una a casa i explicar-la davant la resta de la classe. Vam veure rondalles de tot tipus i de tot ambient.
 
Aquest any vam fer un cicle de rondalles i cada un de nosaltres n'havia de preparar una a casa i explicar-la davant la resta de la classe. Vam veure rondalles de tot tipus i de tot ambient.
 
Aprofitant aquest cicle de rondalles també va venir un home a contar-nos-la. A més d'aquest home del qual no recordo el nom, també va venir el meu pare que ens va llegir una rondalla Mallorquina i l’historia de "La Llàmpria Meravellosa".
 
Aprofitant aquest cicle de rondalles també va venir un home a contar-nos-la. A més d'aquest home del qual no recordo el nom, també va venir el meu pare que ens va llegir una rondalla Mallorquina i l’historia de "La Llàmpria Meravellosa".

Revisió de 23:08, 26 març 2006

6è Primària
MVC-007F.JPG.jpg
Nom Web(s)
Curs 1991-2002
Edats 1 i 12 anys
Tutor/a Magdalena Cabot
Altres Professors Catalina Llobera

Teresa LLomparts

Antònia Torres

Tòfol

Viatge/Sortida Manresa
Altes Joan Dídac Orell

Pere Suau

Baixes -
Fou l'any de... 2002

L'€uro i de l' escola que s'esbucava


Alguna anècdota general més

Contingut

Anècdotes Generals

Viatge a Manresa

Com sabeu, aquest any vam anar a Manresa de viatge d'estudis. Aqui per a saber-ne més!

Rondailles i més rondailles

Rondalla.jpg Aquest any vam fer un cicle de rondalles i cada un de nosaltres n'havia de preparar una a casa i explicar-la davant la resta de la classe. Vam veure rondalles de tot tipus i de tot ambient. Aprofitant aquest cicle de rondalles també va venir un home a contar-nos-la. A més d'aquest home del qual no recordo el nom, també va venir el meu pare que ens va llegir una rondalla Mallorquina i l’historia de "La Llàmpria Meravellosa".

Francesc Bassa

Els més grans

Els reis del mambo. A sisè érem els reis del mambo.

Durant tot el curs encara gaudíem dels "destaques" i no de les notes numèriques (la qual cosa m'anava molt millor). En fi, vaig gaudir molt les sessions de rondalles i el Viatge a Manresa!!! de fet, era el nostre primer viatge d'estudis.

Aquí tenim la foto (pendent d'escaneig) d'una activitat a la platja. No recordo de que anava exactament, però havíem de calcular la quantitat de residus a tota la platja (mirant quanta n'hi havia en un metre quadrat) i fèiem una mitjana i ho multiplicàvem pels metres que tenia aquella platja. El nom de la classe, no era webs ni web ni res d'això... si no que era Güeps... M'HEN RECORD!!!!

Bàrbara Vives

El nom de la classe

Jo me’n record de que era aquest, Web ( o webs no se). Va ser un dels primers anys en el que el nom de la classe ja ens era una mica igual però com que tot primària es posava noms relacionat, ara no sé si amb internet o amb el món dels ordinadors en general, entre un parell de noms que teníem va sortir aquest.

Damià Ramos

Anècdotes Personals

Les disfresses

Els Pallassos!
El Funeral!

En aquest curs, tothom es va disfressar a la seva. Un grup de persones (les de la foto) vam decidir disfressar-nos de pallassos i com a complement de la disfressa, vam utilitzar la mascota de na Bàrbara, de na Rosa Bautista i de n'Olalla, els seus cans. Els vam disfressar amb un vestit molt senzill i la veritat és que van cridar molt l'atenció.

Maria Munar

Una altra vegada?

El curs de sisè va ser el curs on vaig repetir, aquest canvi va tenir coses bones i dolentes. Les bones van ser que vaig anar de viatge a Manresa dos cops i que vaig conèixer més gent. El dolent és que vaig deixar d'anar a classe amb el meu altre grup. Jo vaig tenir durant tres anys seguits com a tutora a na Magdalena Cabot. No només vaig repetir jo, també va repetir en Joan Dídac i en Joan Pieras.

Pere Suau

Evacuament de la classe

Un dia a la classe de música de sisè, la nostra professora ens va dir que féssim uns exercicis de relaxació per cantar millor i perquè ens trobava tensos. La professora va començar a fer els espectaculars i brutals exercicis de relaxació i així com s'hi va posar la gent es va començar a "tronxar" (a riure) ella ens deia que no riguéssim i que intentéssim fer-ho. Els exercicis eren els següents: Ella es va asseure al seu tamboret i es va posar les mans als genolls, a continuació va dir que poséssim la força al paladar i que emprenguéssim i emetia un renou "un tanto graciosillo" per sa boca com si estàs sofrint desesperadament. Un altre dels exercicis va ser obrir la boca i fer un renou normal, i posar les dues mans a les galtes i fer un moviment circular.

A conseqüència d'això, la multitud de la classe no va poder evitar les rialles i la professora va dir que el que hagués de riure sortís de la classe, als dos segons la classe estava quasi buida i tota la resta de gent estava rient-se per el terra del passadís. <p align="right">Laura i Francesc Soler

El comiat als Grans

Aquell any crec que va ser el que va tenir la festa de comiat dels alumnes que abandonaven Mata de Jonc més ben treballada de totes, si bé en tinc un record bastant bo.

Els de 3r d'ESO els van organitzar una gimcana, on entre les proves n'hi havia una que tractava de menjar pomes untades de Nocilla sense utilitzar les mans. I no només això, aquestes pomes no només estaven untades de xocolata i no podies utilitzar les mans, sinó que a més a més, penjaven d'un fil (per tant es movien molt) i hi havia dos alumnes competint per la mateixa poma.

Respecte a la nostra classe, puc recordar que hi va haver dues actuacions:

  • El ball de les nines, que bé, si alguna cosa recordo és que no va ser precisament allò que se'n diu sincronitzat, devia ser amb una cançó “ortera” d'aquestes rares.
  • El Telediari d'un grupet de nins (vegeu la foto). Crec que era una parodia amb notícies inventades, la qüestió és que vam fer una mica la gràcia i ens vam disfressar de presentadors.


Digne de veure...
Si sembla real!
Imatge espontània

Francesc Rul·lanAquí, en acabar la festa de comiat.

I aquí com podeu veure, un parell de noltros, feliços per la idea de començar un estiu! Sense classe ni deures... uf! Segurament pocs de noltros pensàvem que el curs vinent seria l'entrada a un món desconegut: L'ESO...

Carme Ventayol


Encara me’n record del meu primer dia de classe. Jo ja havia fet aquest curs, però els alumnes havien canviat. Ja els coneixia, però no havia xerrant gaire amb ells. Durant mig curs la relació que tenia amb ells era un poc freda, es a dir, que no xerrava gaire amb ells. Els primers que vengueren a dir-me ¡HOLA! varen ser en Pau i en Francesc Soler. Quan estava apunt d'acabar el curs vaig comentar que tenia pensat canviar-me d'escola i anar al IES Son Pacs. En Pau i en Francesc em digueren que no volien que em canviés, i que continues estudiant a Mata de Jonc. En definitiva, estic content d'haver repetit curs i haver vengut a n'aquesta classe.

Joan Dídac Orell Moreno

Festa Pijama

no sempre som així...

Aqui estem d'esquerra a dreta en Damià, jo n'Adrià, en Rul·lan, en Pau, n'Andreu i en Francesc Soler. La divertida imatge és d'una "acampada" que vàrem fer a la casa d'en Pau i en Francesc. Adrià Bauzà

Infantil Primària ESO

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines