IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Sisè

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(evacuament de la classe)
(canvia a la graella)
Línia 16: Línia 16:
 
Viatge= Manresa|
 
Viatge= Manresa|
 
Altes= [[Joan Dídac|Joan Dídac Orell]]
 
Altes= [[Joan Dídac|Joan Dídac Orell]]
 
[[Joan Pieras]]
 
  
 
[[Pere Suau]]|
 
[[Pere Suau]]|

Revisió de 23:53, 12 març 2006

6è Primària
MVC-007F.JPG.jpg
Nom Web(s)
Curs 1991-2002
Edats 1 i 12 anys
Tutor/a Magdalena Cabot
Altres Professors Catalina Llobera

Teresa LLomparts

Antònia Torres

Tòfol

Viatge/Sortida Manresa
Altes Joan Dídac Orell

Pere Suau

Baixes -
Fou l'any de... 2002

L'€uro!!!


Contingut

Anècdotes Generals

Viatge a Manresa

Com sabeu, aquest any vam anar a Manresa de viatge d'estudis. Aqui per a saber-ne més!

Rondailles i més rondailles

Aquest any vam fer un cicle de rondalles i cada un de nosaltres n'havia de preparar una a casa i explicar-la davant la resta de la classe. Vam veure rondalles de tot tipus i de tot ambient. Aprofitant aquest cicle de rondalles també va venir un home a contar-nos-ne. A més d'aquest home del qual no recordo el nom, també va venir el meu pare que ens va llegir una rondalla Mallorquina i l'història de "La Llàmpria Meravellosa".

Francesc Bassa

Els més grans

Els reis del mambo. A sisè érem els reis del mambo.

Durant tot el curs encara disfrutàvem dels "destaques" i no de les notes numèriques (la qual cosa m'anava molt millor). En fi, vaig disfrutar molt les sessions de rondalles i el Viatge a Manresa!!! de fet, era el nostre primer viatge d'estudis.

Aquí tenim la foto (pendent d'escaneig) d'una activitat a la platja. No recordo de que anava exactament, però havíem de calcular la quantitat de residus a tota la platja (mirant quanta n'hi havia en un metre quadrat) i fèiem una mitjana i ho multiplicàvem pels metres que tenia aquella platja.

Bàrbara Vives

El nom de la classe

Jo m'en record de que era aquest,Web ( o webs no se). Va ser un dels primers anys en el que el nomet de la classe ja ens era una mica igual però com que tot primària es posava noms relecionat, ara no sé si amb internet o o amb el món dels ordinadors en general, entre un parell de noms que teniem va sortir aquest.

Damià Ramos

Anècdotes Personals

Les disfresses

Els Pallassos!

En aquest curs, tothom es va disfressar a la seva. Un grup de persones (les de la foto) vam decidir disfressar-nos de pallassos i com a complement de la disfressa, vam utilitzar la mascota de na Bàrbara, de na Rosa Bautista i de n'Olalla, els seus cans. Els vam disfressar amb un vestit molt senzill i la veritat és que van cridar molt l'atenció.

Maria Munar

Una altra vegada?

El curs de sisè va ser el curs on vaig repetir, aquest canvi va tenir coses bones i dolentes. Les bones van ser que vaig anar de viatge a Manresa dos cops i que vaig conèixer més gent. El dolent és que vaig deixar d'anar a classe amb el meu altre grup. Jo vaig tenir durant tres anys seguits com a tutora a na Magdalena Cabot. No només vaig repetir jo, també va repetir en Joan Dídac i en Joan Pieras.

Pere Suau

evacuament de la classe

Un dia a la classe de música de sisè, la nostra professora ens va dir que fagessim uns exercicis de relaxació per cantar millor i perquè ens trobava tensos. La professora va començar a fer els espectaculars i brutals exercicis de relaxació i aixi com s'hi va posar la gent es va començar a "tronxar" (a riure) ella ens deia que no roguessim i que intentessim fer-ho. Els exercicis eren els seguents: Ella es va asseure al seu tamboret i es va posar les mans als genolls, a continuació va dir que posessim la força al paladar i que empenguéssim i emitia un renou "un tanto graciosillo" per sa boca com si estigues sufrint desesperadament. Un altre dels exercicis va ser obrir la boca i emitir un renou normal, i posar les dues mans a les galtes i fer un moviment circular.

A consequència d'això, la multitud de la classe no va poder evitar les rialles i la professora va dir que el que hagues de riure sortís de la classe, als dos segons la classe esteia quasi buida i tota la resta de gent esteia riguent-se per el terra del passadís.

<p align="right">Laura i Francesc S

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines