IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Segon ESO

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Curs 2003/2004

Com a tots els cursos que feim viatge d'estudis, és el que ens queda més marcat. El viatge que vàrem fer va ser a Olot, per "estudiar" els volcans. Varem estar una setmana, bé 5 dies. Els professors que ens van acompanyar, vàren ser en Pau Cabat, Maria Pizà i n'Antònia Ensenyat. Els vespres, veiem una pel.licula o estavem a la sala tots junts parlant. Ara no tenc les fotos, pero més envant les posaré!

Fins aviat!! (maRia)

(fran Soler) Aquest viatje va ser molt divertit, trob que seria interessant fer un apartat de anècdotes del viatje per recordar un poc oom va anar tot:

Anècdotes:

- El mític senyor Joan Dídac, un cap vespre del viatje va decidir per voluntat pròpia afaitar-se la "barba" i els "bigots" que segont ell tenia. Ell, amb tota normalitat, i sense adonar-se de que tenia la cara sense un sol pel, com la part trasera d'un al·lot petit, es va començar a escampar l'espuma d'afaitar per la cara. mentre la gent li comentava que perquè ho feia ell es seguia afaitant i s'excusava diguent que els pels no els hi agraden a les al·lotes i que al viatje d'estudis s'hi anava a lligar.. jajaa

A continuació, una taula amb els professors que tenguerem aquest curs:

Professor Assignatures
Pau Cabot Matemàtiques
Bel Busquets Llengua catalana
Jaume Bueno Música i llengua castellana
Llorenç Informàtica de Tecnologia
Francisca Màs Ciències Naturals i Tecnologia
Antònia Ensenyat Ciències Socials
Ruth Educació Física
---- Estudi
Magdalena Estelrich Llengua anglesa
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines