IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Segon

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Segon de Primària
Foto grup.jpg
Nom Àguiles
Curs 1996-1997
Edats entre 6 i 7 anys
Tutor/a Júlia
Altres Professors falten professors
Viatge/Sortida El campament a "Ses Sitges" i Caimari
Altes Dafne
Baixes -
Fou l'any de... {{{Event}}}


Contingut

Anècdotes Generals

Aquí teniu una foto d'un dibuix de quan erem àguiles
Sembla de veres

Férem 2n de primària amb na Júlia de tutora. Record que ens vam anomenar Àguiles! Per altra banda, la nostra ex-companya de classe Dafne, se'n va anar a viure a Xile, si no m'equivoc.

Rosa Ferrer

Anècdotes Personals

El meu Canari

A mi m'han recordat el dia que vaig dur el meu canari a la classe. Me'n record que com que ens nomíem Àguiles, jo vaig pensar que seria bona idea dur la meva "súper àguila" (un canari) a la classe. No sé massa bé el que vam fer. Pt ser el vam dibuixar i vam fer alguna coseta més. El que sé que sé és que aquell dia no vam fer ni sumes ni restes i que jo, estava molt content (per tant, a partir d'avui, duis les vostres mascotes a classe: Així no farem feina!)

El meu canari

Damià Ramos

===Circular Informativa===
Circular


Aquí podeu veure aquesta graciosa circular que ens varen fer escriure als nostres pares per informar-los del que necessitàvem per fer educació física. Cada un va fer la seva pròpia circular amb els seus dibuixos, i tot i que el meu dibuix no està gaire ben fet, jo el trob molt divertit.

Adrià Bauzà

Waaaaah!La disfressa de carnaval

Els carnavals, és un dia molt important per a nosaltres, a tota la classe ( o casi tota) sempre ens ha fet molta il·lusió i ens agrada molt les disfresses. A 3,4 i 5 anys tots ens tocava disfressar-mos de lo mateix , del nom de la classe, però a partir de primer ja podíem fer el que volíem. Encara que molts ens posàvem d'acord i fèiem una comparsa, aquest va ser un any d'originalitat! Me'n record que anàvem tots a una plaça que hi havia davora l'escola i a allà passàvem unes hores jugant amb les nostres disfresses. Aquí teniu una foto, som na Bàrbara (mirant) a na Rosa i jo, la veritat és que ens ho passàvem molt bé!

Olalla

Un parell de Nineeteeees! =)
Classe asseguda! Mirau quines tres... jojojo

Carme

Sortida a "Ses Sitges"

Adéu! Ens anem d'acampada!

Aquest curs vam fer el nostre primer campament. Vàrem estar una nit allà i també varen venir amb nosaltres els que en aquell temps feien 3r de primària. Vam estar-hi tan poc temps perquè, ja que era el primer campament nostre, els professors havien d'analitzar com anava. Vàrem fer moltes activitats com, tenyir camisetes, fer crespells i fins i tot, crec que vàrem nedar. Aquí teniu una foto on hi surtim jo, na Bàrbara i en Pep preparats per a partir!

Maria Munar


I....finaaal de cuurs! una altre vegada! aquest any va ser un poc...mmm...especial, més que res perquè varem haver de ballar davant tota s'escola, quina vergonya...! A mitjan de curs, vàrem començar a practicar el ball perquè sortís ben maco el dia de l'exhibició, la notra coreografa era na Teresa i na Júlia! Ens vestirem tots de color verd, o alguna cosa verda i a ballar amb parelles (mixtes) el "TALÓ PUNTA", la cançó deia així: -Taló punta, taló punta nananana i un potet -Taló punta, taló punta nananana i un potet -La mà dreta, la mà esquerra, totes dues i a les cuixes -La mà dreta, la mà esquerra, totes dues i a les cuixes -... i així fins que la cançó acaba

tota la classe de verd i na Júlia

Olalla

Infantil Primària ESO
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines