IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Rosa Ferrer

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 40: Línia 40:
 
|}
 
|}
 
Començaré explicant-vos el meu pas per diferents escoles de ball de bot:
 
Començaré explicant-vos el meu pas per diferents escoles de ball de bot:
Tot va començar quan tan sols tenia 6 anys, que vaig entrar en una escola que vam formar a Son Rapinya, amb el professor de Bunyola. És així que, llavors, vam estar-hi fins a dos anys! Malgrat tot el temps, que ja n'hi hagué per aprendre bastants de punts de jotes, boleros, fandangos, ... les classes acabaren per falta d'espai: qualque problema hi degué haver al lloc on hi practicaven. Tot va quedar aparcat...
+
* Tot va començar quan tan sols tenia 6 anys, que vaig entrar en una escola que vam formar a Son Rapinya, amb un professor de Bunyola anomenat Jordi. Aquest professor, a més a més, és un dels millors glossadors que queden actualment. És així que, llavors, vam estar-hi fins a dos anys! Malgrat tot el temps, que ja n'hi hagué per aprendre bastants de punts de jotes, boleros, fandangos, ... les classes acabaren per falta d'espai: qualque problema hi degué haver pel lloc on hi practicàvem. Per tant, tot va quedar aparcat.
No obstant, vaig recordar els punts un estiu amb 13 anys, anant de plaça en plaça, de ballada en ballada. Això, hem va fer agafar ganes de ballar i si! Vaig apuntar-me a classes a l'Indioteria. A més, anava de plaça en plaça... I fins aquí: ara faig classes a Son Pacs amb un altre professor i a més, en donc a gent de confiança (ja que encara me queda per començar a ensenyar).
+
* No obstant, vaig recordar els punts un estiu amb 13 anys, anant de plaça en plaça, de ballada en ballada. Això, em va fer agafar ganes de ballar i ! Vaig apuntar-me a classes a l'Indioteria amb un professor (Pere) que coneixia des de petita.
 +
* Després, seguint anant de plaça en plaça, de ballada en ballada, vaig entrar l'estiu del 2005 en unes classes per aprendre mateixes i al començament del curs 2005-2006 (aquest curs) vaig apundar-me a les classes de Son Pacs pel 3r curs de Ball de Bot.
 +
* I acutalment, faig classes on he anomenat més adalt amb en Toni. També, enseny algun dels punts més fàcils a gent de confiança per endinsar-los dins el món.
 +
A continuació, vos posaré alguns links:
 +
*[http://webs.ono.com/usr008/agendaballades/ Agenda de Ballades Populars]
 +
*[http://www.mallorcaweb.net/ballades/ Ball de Bot-Ballades]
 +
* El darrer link, és per a que vegeu a l'agenda de la mateixa pàgina web, l'anunci d'aquest "Festival de Ball de Bot" que es durà a terme el 25 i 26 de Març. Marcau a [http://www.mallorcaweb.net/agendasarau aquí]

Revisió de 20:02, 9 març 2006Rosa Ferrer i Mulet
Imaaaatge.jpg
Data de naixement 31 de maig del 1990
Lloc de naixement A la Clínica Rotger de General Riera (actualment forat)
GUSTS
Un llibre Aloma, de Mercè Rodoreda
Un joc "Caos"
Una pel·li Ice Age 1 (falta veure'm la segona)
Un esport Més bé cultura: Ball de Bot
Un ídol Biel Majoral


Tal i com diu la categoria, em dedicaré a explicar-vos algunes coses que a mi, em fan gràcia.

El meu pas descobrint el...

...Ball de Bot

Vegeu el quadre de Coll Bardolet

Començaré explicant-vos el meu pas per diferents escoles de ball de bot:

  • Tot va començar quan tan sols tenia 6 anys, que vaig entrar en una escola que vam formar a Son Rapinya, amb un professor de Bunyola anomenat Jordi. Aquest professor, a més a més, és un dels millors glossadors que queden actualment. És així que, llavors, vam estar-hi fins a dos anys! Malgrat tot el temps, que ja n'hi hagué per aprendre bastants de punts de jotes, boleros, fandangos, ... les classes acabaren per falta d'espai: qualque problema hi degué haver pel lloc on hi practicàvem. Per tant, tot va quedar aparcat.
  • No obstant, vaig recordar els punts un estiu amb 13 anys, anant de plaça en plaça, de ballada en ballada. Això, em va fer agafar ganes de ballar i sí! Vaig apuntar-me a classes a l'Indioteria amb un professor (Pere) que coneixia des de petita.
  • Després, seguint anant de plaça en plaça, de ballada en ballada, vaig entrar l'estiu del 2005 en unes classes per aprendre mateixes i al començament del curs 2005-2006 (aquest curs) vaig apundar-me a les classes de Son Pacs pel 3r curs de Ball de Bot.
  • I acutalment, faig classes on he anomenat més adalt amb en Toni. També, enseny algun dels punts més fàcils a gent de confiança per endinsar-los dins el món.

A continuació, vos posaré alguns links:

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines