IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Quart ESO

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
4t d'ESO
Fotocompanys.jpg
Nom A pAAAAAApA
Curs 2005-2006
Edats 15 i 16 anys
Tutor/a Magdalena Estelrich
Altres Professors Joan Bover

Jaume Bueno

Bel Busquets / Maria Contestí

Pau Cabot

Antònia Enseñat

Txomin Martínez

Francisca Mas (Rosa Albertí)

Llorenç Mercer

Maria Pizà

Viatge/Sortida Esquí a Arinsal (Andorra)
Altes Maria Gelabert
Baixes Greter Arce
Fou l'any de... 2006

La PSPi el Ragnarok.

Ah! Fumar és dolent!

Contingut

Anècdotes generals

El Viatge a Andorra

Aquest curs hem fet un viatge a Andorra on hem esquiat, patinat sobre gel, una visita a Caldea i hem fet alguna putada: com tirar bombes fètides, etc. Ah! També n'Ànkor es va pintar a la panxa una cara!

Pere Suau

Primera Experiència

En aquest apartat vull parlar del viatge de Andorra que va ser una nova experiència per jo perquè mai havia esquiat, i quan vaig començar a practicar amb un dia de caigudes vaig començar a saber-ne bastant i vaig gaudir molt d'aquesta nova experiència.

Poc després de tornar de viatje, va venir SA RUA! Hi hagué disfresses de tot tipus: de novia, de cavernícola, de "negre", de caperutxeta vermella, ...

Joan Pieras

L'Antro

Doncs bé, més que una anècdota és una dada a tenir en compte: tracta del viatge d'estudis. El primer dia estàvem molt il·lusionats ja que arribàvem a l'Hotel després d'una dura jornada de bus, menjar porqueria i batallar amb altres pel domini de les habitacions (PSP), i.. per fi vam arribar a l'Hotel!

La il·lusió eclipasava qualsevol tipus de mal presentiment sobre les habitacions, ens esperàvem un habitacle majorment habitable, on poder dormir tots con germans. Però el recepcionista de l'Hotel ens degué agafar mania perquè no us podeu imaginar l'impressió que vam tenir a l'obrir la porta d'aquell antro.

Hi havíem de dormir 4 persones i l'habitació en sí no tenia més espai que per a 2, les paretes eren blanques, amb la pintura rugosa, estava tot acumulat en algun punt, no puc especificar on perquè estava tot sobre tot. Dins aquell mateix antro, hi havia també una habitacioneta amb dos llits, la qual va passar a ser el nostre Baggage-Antro.

Però el pitjor estava per arribar, el fet de que l'espai en sí fós petit també implicava un altra cosa...les olors no es podrien amagar, i a més a més, es mesclarien per fer d'aquella petita habitació una espècie de dutxes de gas. I no vam tardar a sentir-ho, els gasos intestinals volien sortir, ho reclamaven, el llarg dia de Bus també els havia sentat malament. I van sortir. M'en record que l'ambient era irrespirable i que tothom que ens visitava se'n anava amb una cara diferent, digne de veure (i olorar).

I ja per acabar, cal nombrar el Gran Rei dels Gasos, que va sortir fill de l'honorable persona X (no va voler aportar el seu nom a aquest article). Aquest, perfumat i sonor com cap, va ser sentit fins i tot a l'habitació del costat. Fonts externes informen que es valora amb un 6 sobre l'escala de Richter.

Francesc Rul·lan

Darrera hora d'un divendres

tots ells!

I aquí podeu veure l'estat de la gent de la classe (nins, me sap greu, però se veu que sou voltros) en acabar català un divendres a les 13'20h. Com podeu veure, tots ells estan en un estat d'entusiasme que fins i tot preocupa a qui pensi que són dins una escola. Molt bé nins! =)

Carme Ventayol

Bé, de totes maneres crec que aquest és el nostre estat natural biològic de divendres horabaixa, dimarts migdia, dilluns demati... No! No! Dilluns dematí estem com a més "anestesiats" per la son...

Bàrbara Vives

Doncs immaginau-vos dur a tres bèsties salvatges d'aquestes a casa vostra quasi cada divendres...

Andreu Ferrer

Carnaval 2006

Aquest darrer Carnaval no va ser gaire efectiu. Vam tenir un dia plujós i el vam haver de celebrar dins l'escola.
Quina poooor!
De totes maneres, tothom es va desfressar i tot va anar bé. Nosaltres ens vam disfressar de Blanc i Negre, encara que hi va haver tres espontànees.

Aquí vos deix una imatge de la classe dins ella.

Pere Suau

Temps lliure!

Com cada curs, ja a 4t d'ESO, tenim unes hores de pati que a continuació, veureu com les aprofitau:

Imatge1.jpg
Imatge2.jpg
Imatge3.jpg

Tot seguit, altres fotografies però aquestes... en temps de classe!

Imatgeta1.jpg
Imatgeta3.jpg

Rosa Ferrer

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines