IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Quart

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca


PRINCIPI DE LA MEVA VIDA A L'ESCOLA (1r any)

El primer dia d'escola em va costar molt entrar a la classe perquè tothom em mirava i em feia molta vergonya, però na Catalina Llobera em va fer entrar i em va presentar na Neus Sureda, llavors, em va fer seure al seu costat. Des d'aquell dia que jo sempre anava amb ella i amb na Carme March, d'un curs anterior, que ja la coneixia des de feia un any de fora de l'escola, tot i que no parlàvem gaire. Em va sorprendre molt trobar-me-la allà, però ens vam fer amigues.

Més endavant, vaig conèixer n'Aina Crespí, ella era tan tímida com jo (amb el temps jo ho vaig deixar de ser), i ens vam fer molt. Vam començar a parlar un dia al menjador. Que per dinar hi havia ensaladilla i no en volíem menjar, però na Rosina ens va obligar i ens va dir que no ens aixecaríem fins que no acabàssim. Així, com q ja passaven de deu minuts que ens trobàvem soles i sense ningú més apart de na Rosina, doncs vam començar a parlar, fins que al final, vam acabar sortint al pati, i des de aquell dia vam anar juntes fins a... 1r d'ESO crec... (Patètica forma de conèixer-se...'¬¬)

Aquest primer any, per les dates de carnaval, vam fer un grup format per: n'Aina, n'Olalla, na Carme, na Cati, na Rosa Ferrer i jo, que ens vam disfressar juntes. N'Olalla era la mestra i la resta les alumnes. Aquí hi ha una fotografia (un tant patètica...xD)

Carnaval 4t pr.jpg

Aquest curs vam anar de campament a la Colònia de St. Jordi, a la mateixa caseta on havia anat jo l'any anterior amb l'altre escola^^. No puc posar fotografies perquè no en tinc...

Bé... Crec que per dur UN SOL CURS ja l'he torrada massa... Passarem a uns cursos més avançats...

Rosa Bautista


Trets característics del curs:

Na Teresa Llompart (la mestra d'educació física) era la nostra tutora. A més a més, na Rosa Bautista (vegeu la seva experiència més adalt), en Tenma Chinen i n'Ankor Lama s'incorporaren al grup.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines