IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Quart

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(correció total i acabament d'un punt!)
Línia 80: Línia 80:
 
Amb minifalda, pompons i altres coses, pronunciàvem un fort MATA DE JONC!! Cal remarcar que només animàrem l'equip una vegada i a més, l'equip perdé!
 
Amb minifalda, pompons i altres coses, pronunciàvem un fort MATA DE JONC!! Cal remarcar que només animàrem l'equip una vegada i a més, l'equip perdé!
 
* A continuació teniu la fotografia que sortí al diari.  
 
* A continuació teniu la fotografia que sortí al diari.  
 
+
{| border="0" cellpadding="5" cellspacing="0" align="center"
[[Imatge:tirurí.jpg|frame| MATA DE JOONC!]]
+
! |[[Imatge:tirurí.jpg|thumb|235px|centre|MATA DE JOONC!]]
 +
|}
 
<p align="right">'''Bàrbara Vives i Rosa Ferrer'''</p>
 
<p align="right">'''Bàrbara Vives i Rosa Ferrer'''</p>

Revisió de 20:19, 9 març 2006


Quart de primària
[[Imatge:|400px]]
Nom -
Curs 1999-2000
Edats 9 i 10 anys
Tutor/a Teresa LLompart
Altres Professors Xesc

Tofol

Catalina Llobera

En falten més

Viatge/Sortida -
Altes Tenma Chinen

Rosa Bautista

Ankor Lama

Baixes Arnau Rotger
Fou l'any de... -


NECESSITAM IMATGES, NOM DE LA CLASSE I TAUL!! (+IMATGE DEL NOM, CLAR)!!!

Contingut

Anècdotes Generals

Trets característics del curs:

  • Na Teresa Llompart (la mestra d'educació física) era la nostra tutora. A més a més, na Rosa Bautista (vegeu la seva experiència més abaix), en Tenma Chinen i n'Ankor Lama s'incorporaren al grup.

Rosa Ferrer

Anècdotes Personals

La meva tutora era na Teresa Llompart, el primer dia d'escola tenia molta vergonya. A la classe, el mateix dia que vaig arribar, van venir dues persones més: Na Rosa Bautista i en Tenma Chinen.

Ancor Lama

Principi de la meva vida a l'escola, 1r any

El primer dia d'escola em va costar molt entrar a la classe perquè tothom em mirava i em feia molta vergonya, però na Catalina Llobera em va fer entrar i em va presentar na Neus Sureda, llavors, em va fer seure al seu costat. Des d'aquell dia que jo sempre anava amb ella i amb na Carme March, d'un curs anterior, que ja la coneixia des de feia un any de fora de l'escola, tot i que no parlàvem gaire. Em va sorprendre molt trobar-me-la allà, però ens vam fer amigues.

El primer dia, quan vaig sortir al pati, record que totes les nines em van empotrar contra una paret i em van fer mil i una preguntes... Com a primer dia va ser un tant estressant...xD (La meva mare em diu, ja que jo no ho record, que aquest mateix dia quan vaig arribar a casa li vaig explicar no sé què de les meves amigues amb molta naturalitat, com si les conegués de feia temps.)

Més endavant, vaig conèixer n'Aina Crespí, ella era tan tímida com jo (amb el temps jo ho vaig deixar de ser), i ens vam fer molt. Vam començar a parlar un dia al menjador. Per dinar hi havia ensaladilla i no en volíem menjar, però na Rosina ens va obligar i ens va dir que no ens aixecaríem fins que no acabàssim. Així, com que ja passaven de deu minuts que ens trobàvem soles i sense ningú més apart de na Rosina, doncs vam començar a parlar. La nostra graaaan conversa va consistir en un "no t'agraden els pèsols?" de part de n'Aina i un "no... I a tu el pebre?" de part meva... Que trist...'¬¬ Al final, vam acabar sortint al pati, i des d'aquell dia vam anar juntes fins a... 1r d'ESO crec... (Patètica forma de conèixer-se...'¬¬)

Aquest primer any, per les dates de carnaval, vam fer un grup format per: n'Aina, n'Olalla, na Carme, na Cati, na Rosa Ferrer i jo, que ens vam disfressar juntes. N'Olalla era la mestra i la resta les alumnes. Aquí hi ha una fotografia (un tant patètica...xD)

Woo!

Aquest curs vam anar de campament a la Colònia de Sant Jordi, a la mateixa caseta on havia anat jo l'any anterior amb l'altre escola^^ i a l'edat de 3 anys amb l'escoleta "Son Roca" (què per cert, allà vaig conèixer a na Carme Ventayol, tot i que quan vaig arribar a Mata de Jonc ni jo ni ella ens recordàvem l'una de l'altra...). No puc posar fotografies perquè no en tinc... Record que vam fer una gincana molt divertida, que va durar fins que es va fer fosc. Havíem de posar-nos pels grups que ens van dir i anar cercant papers amb notes que ens indicaven (a través de pistes que havíen escrit els professors) què és el que havíem de fer per arribar al premi final (que no record quin era...xD).

Bé... Crec que per dur UN SOL CURS ja l'he torrada massa... Passarem a uns cursos més avançats...

Rosa Bautista

Classes d'anglès

A 4t de Primària me'n record que l'escola va oferir classes d'anglès el migdia! De la meva classe crec que no s'hi va apuntar molta gent. Feiem classes amb una professora nativa. Record que em feia molta por una espècie d'entrevista que vam haver de fer per a què ens classifiquessin segons el nivell. Entraves a l'aula de llengües i xerraves una estona amb la professora. Després a classe ens divertiem molt (hem va tocar amb gent de 4t, 5è i 6è de primària), jugàvem sempre!

Neus Sureda

Festes =)

Encara que el que vaig a contar ara sigui un poc personal, m'agradaria ficar-ho aquí perquè es un record que tenc d'un aniversari de na Rosa Ferrer! Va ser a casa seva dia 31 de Maig, acompanyats de amics de la classe i també amigues de 5è ( la classe que tenen un any és que nosaltres però que ja no són aquí). Va ser un dia molt complet, na Rosa va bufar sa tarta: Per na Rosa Molts d'anys, Per na ROsa molts d'anys,...Ens vàren pintar la cara i una GUINCANA! eegggsss....vinagre amb cola-cao, a mi me varen fer provar amb ells ulls envenats aquella combinació asquerosa, vos recoman que no ho proveu...!!!! aquí teniu una foto...com hem canviat...

Fitxer:Cumplerosa.jpg

Olalla de Pedro

Animadores

Ara vé la secció de LES SUPER ANIMADORES!!! Na Rosa Ferrer, n'Olalla de Pedro i na Bàrbara Vives eren s'equip d'animadores del club d'handball de Mata de Jonc. Fins i tot erem tan importants que quan sa premsa venia a fer reportatges sobre els jugadors i l'equip de Mata de Jonc, ens feien fotografies a nosaltres! Amb minifalda, pompons i altres coses, pronunciàvem un fort MATA DE JONC!! Cal remarcar que només animàrem l'equip una vegada i a més, l'equip perdé!

  • A continuació teniu la fotografia que sortí al diari.
MATA DE JOONC!

Bàrbara Vives i Rosa Ferrer

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines