IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Propostes de Millora

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Unificar formats)
(proposta)
Línia 60: Línia 60:
 
<p align="right">'''F.Rul·lan'''</p>
 
<p align="right">'''F.Rul·lan'''</p>
 
:interessant, deixam-ho pensar i consultar amb en Pau. Però estic amb tu en que possiblement necessitem reestructurar això. Imagin que és normal, ja que així com entra el material, es fa més convenient d'aquesta manera o d'una altra. Per cert, Francesc, enhorabona per la feina que estàs fent, a tots nivells.--[[Usuari:Llorenç|Llorenç]] 19:23 6 mar, 2006 (CET)
 
:interessant, deixam-ho pensar i consultar amb en Pau. Però estic amb tu en que possiblement necessitem reestructurar això. Imagin que és normal, ja que així com entra el material, es fa més convenient d'aquesta manera o d'una altra. Per cert, Francesc, enhorabona per la feina que estàs fent, a tots nivells.--[[Usuari:Llorenç|Llorenç]] 19:23 6 mar, 2006 (CET)
 +
 +
----
 +
 +
Per altra banda, apart d'això de'n Francesc, trobo que podríem seguir un model específic per Infantil, Primària i Secundària tal i com n'hem parlat uns quants. Més que res, perquè quedi més bé a la vista i no tan embullat. Gràcies!
 +
'''Rosa Ferrer'''

Revisió de 23:44, 6 març 2006

Contingut

Actualitat

El fet és que m'agradaria que es fes una secció amb aquest no per a que cadascú que tingués pensades millores per al Wiki poder anunciar-les i que els Administradors o un Grup d'Alumnes jurat l'aprovés o el descartés. És per fer el Wiki més atractiu per nosaltres.

F.Rul·lan

Què tal aquesta pàgina d'actualitat? --Pau 23:13 5 mar, 2006 (CET)
Si aqui hi podem posar les millores, go. --Frullan 23:34 5 mar, 2006 (CET)

Unificar formats

Segons el meu criteri totes les Secions de Infantil, Secundària, etc, no són més que un vòmit infumable d'informació acumulada i editada al gust de cadascú, sense seguir cap tipus d'estàndart. El que m'agradaria, ja que trob que és de més bona lectura es que es seguís un model d'estrucutura de les Seccions. Jo proposo aquest, no és gaire complicat.

F.Rul·lan

I què te sembla aquesta plantilla? --Pau 23:13 5 mar, 2006 (CET)
Ah, la taula m'agrada però el text en sí deixa que desitjar...--Frullan 23:34 5 mar, 2006 (CET)
Estic d'acord amb tots dos, però cap dels dos sistemes ens permet realment contar una anècdota determinada. El que vull dir, és que, ja m'agradaria veure un vòmit d'anècdotes per cert, primer necessitam material, i després podrem triar el qeu ens agradi més. Ara, fins demà de fet, estam vomitant esper, i demà triam una o dues bones anècdotes, i la resta la convertim amb la informació habitual. Jo crec que haurem de fer alguna cosa en les línies de la taula per a informació general, i alguna altra cosa, qeu encara no sé que és, per a la informació més personal...--Llorenç 11:53 6 mar, 2006 (CET)
La plantilla és modificable, clar ... però només serveix per resumir les dades principals. L'article ha de tenir la seva pròpia estructura independent de la plantilla. Això si que pot ser feina teva ... --Pau 15:05 6 mar, 2006 (CET)
Doncs ja l'he aplicat a unes quantes pàgines, demà més, això duu temps, jeje.--Frullan 20:37 6 mar, 2006 (CET)

Pàgines lúdiques

Crear un apartat, potser quan tot lo demés estigui una mica més ple, de Música. Alguna cosa com: L'Apartat del Melòman. Un altre: Videojocs o Ludopatia. I per acabar, Links a altres Pàgines o Wikis. On ho separariem per apartats i s'hi anirien afegint links de qualsevol tema.

F.Rul·lan

Me sembla una bona idea. --Pau 23:13 5 mar, 2006 (CET)
Només falta crear-ho, tu o jo?--Frullan 23:34 5 mar, 2006 (CET)
Jo tenc molta feina. Això és cosa vostra ... --Pau 15:05 6 mar, 2006 (CET)
Evidentment, això ho has de crear tu avui mateix a ser possible!--Llorenç 15:25 6 mar, 2006 (CET)
Doncs ara la començaré, de moment com que el que millor em embla és posar-ho on he proposat més avall seguiré el meu model, si de cas ja ho moveu segons us agradi més. --Frullan 18:44 6 mar, 2006 (CET)

Reestructuració

Ja que el projecte és de 4t d'ESO i que a més a més trobo que si li donam importpancia a Infantil, Primària i Secundària podriem canviatr una mica l'estructuració de la Portada i les categories que hi surten. Intentaré explicar-me per no crear confusions, proposo:

  • Posar l'apartat Projecte, a la Portada. Allà on hi haurà Projecte posar tres apartats: - Col·lectiu, - Individual i - 4t d'ESO. Cadascún linkejat al seu apartat corresponent. Al col·lectiu hi posariem els projectes comuns i el calendari i a l'individual els projectes personals.
  • Que la Categoria 4t d'ESO servís de contingut de:

- Deures

- Novetats

- Propostes

- Criteris d'avaluació

  • Que els nous apartats es classifiquuin sota un mateix títol també a la portada:

- Títol: Altres

- Contingut: L'Apartat del Melòman, Videojocs, Links. Cadascún linkejat allà on correspon.

  • Els demés apartats no se m'ocorr com classificar-los, el que faria seria canviar el títol per General.

Crec que això és tot, esper que s'entengui. Gràcies.

F.Rul·lan

interessant, deixam-ho pensar i consultar amb en Pau. Però estic amb tu en que possiblement necessitem reestructurar això. Imagin que és normal, ja que així com entra el material, es fa més convenient d'aquesta manera o d'una altra. Per cert, Francesc, enhorabona per la feina que estàs fent, a tots nivells.--Llorenç 19:23 6 mar, 2006 (CET)

Per altra banda, apart d'això de'n Francesc, trobo que podríem seguir un model específic per Infantil, Primària i Secundària tal i com n'hem parlat uns quants. Més que res, perquè quedi més bé a la vista i no tan embullat. Gràcies! Rosa Ferrer

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines