IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Primer ESO

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
1r d'ESO
400px
Nom Sense nom.
Curs 2002-2003
Edats 11 i 12 anys
Tutor/a Pau Cabot
Altres Professors Bel Busquets

Jaume Bueno

Joan Bover

Llorenç Mercè

Francisca Mas

Antònia Ensenyat

Joserra

Maria Pizà

Viatge/Sortida -
Altes
Baixes Laura Moreno
Fou l'any de... 2003

L'enfonsament del Prestige


Contingut

Anècdotes Generals

L'Educació Secundària Obligatòria

A aquest curs ja no eren bromes! Havia arribat el moment d'anar a classe amb els grans! Vam començar a descobrir com anava l'ESO i els professors nous. El nostre tutor va ser en Pau Cabot que també era el nostre professor de Matemàtiques.

Rosa ferrer

El carnaval

Aquí teniu una altra fotografia aportada per na Maria Munar

En realitat no tot són dones!

Aquest any vam decidir que fariem una comparsa entre tota la classe i ens vam disfressar per fer una cerimònia de matrimoni homosexual. Ens vam repartir els papers i cada un feia d'un familiar o de mosèn i escolanet, etc. No s'ens va oblidar cap detall.

El Pare Pieras i el seu escolanet
Els convidats...

Francesc Bassa

Si...va ser un carnaval molt divertit, i a què no sabeu qui feia d'un dels nuvís? JO! Em casava amb en Joan Dídac. La veritat és que va ser divertit, molt divertit!

Andreu Ferrer

El comiat als Grans

Aquell any crec que va ser el que va tenir la festa de comiat dels alumnes que abandonaven Mata de Jonc més ben treballada de totes, si bé en tinc un record bastant bò.

Els de 3r d'ESO els van organitzar una gincana, on entre les proves n'hi havia una que tractava de menjar pomes

Anècdotes Personals

Moixos? Si!

Va arribar el dia del meu aniversari o no sé quina festa meva i na Laura Garau va demanar a la meva mare si em podien regalar un moixet, però es va negar pel motiu que diu tota mare/pare quan li demanes si pots tenir un animal a casa: No! És molta feina i ja veuràs com d'aquí dos dies ja no li fas cas! Jo vaig pensar que aquella havia estat l'única oportunitat de tenir un moixet com sempre havia volgut. Poc després, va arribar l'amic invisible i tothom em deia: Damià, és teu regal és boníssim! Ja veuràs com t'agrada! I jo com que no sabia ni qui me'l feia ni que em regalaven em limitava dir: Ah, d'acord.

Alguns dies després, en Francesc Soler potser no va poder contenir l'impuls i em va dir que em regalaven un moix (jo vaig pensar que era impossible ja que poc temps abans la meva mare ja havia dit clarament que no en volia i pensava que si arribava amb un moix sota el braç el dia de final de trimestre, me'l farien tornar), així que no me'l vaig creure.

Però el dia de final de trimestre va arribar un moix, no era com imaginava que seria el meu moix, no era blanc i pelut amb els ulls blaus. Era més bé com una cosa de color negre i marró, amb unes orelles descomunals!

Falta una o més imatges
  

Damià Ramos

Amic invisible

Record que l'any que li van regalar un moix a ne'n Damià, a mi em va tocar fer-li el regal a na Cati Morro. Li vaig fer una serp de pelux (sense pèl xD). El que més record, en realitat, és que, tots els altres anys, perquè ella esbrinàs qui li feia el regal l'havíen d'ajudar o finalment sortir qui li feia. Però aquest any no, aquest any ho va esbrinar ella soleta. Ella venia molts cops a casa meva, i passàvem unes hores de l'horabaixa juntes, així que ella coneixia el meu ca: en Món. A ella li encantava, i sempre el volia treure a passejar (fins i tot si plovia). Així, que jo, el què vaig fer va ser agafar un tros de fusta i aferrar-li una foto d'en Món, això va ser la meva pista. En veure-la, es va quedar mirant l'imatge fixament, en silenci, fins que algú li va dir "Cati, qui és això?" i ella va dir "en Món". Llavors, es va girar cap a mi i va dir enèrgica i convinçudament "Roooosaaa!". Tothom va riure. (Es veu que ara té la imatge penjada a la seva habitació...:S!)

Rosa Bautista

Infantil Primària ESO

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines