IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Pau Soler

De Matawiki
Revisió de 19:31, 7 abr 2006; Pau (Discussió | contribucions)
(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Pau Soler Pinya
300px
Data de naixement 20 de setembre de 1990
Lloc de naixement Policlínica
GUSTOS
Un llibre el jobit
Un joc pilota seguda
Una pel·li la playa
Una sèrie Los Serrano
Un esport Rugby
Un ídol Bob Marley
Un plat canelons
Música {{{Música}}}


Wei, com va?

Jo més o menys bé, per Mata de Jonc al meu darrer any, vaig arribar a aquesta escola als dos anys, encara que dia 20 de septembre ja en vaig fer tres, just en haver començat el curs. A l'escola ja hi tenia un germà major quan hi vaig arribar, el nom del qual és Alexandre. a La primera mestra que vaig tenir va ser na Maria Quetglas, m'agradava molt perque era una de les úniques mestres que no em treia fora de classe quan no feia bonda, li tenia apreci. Me'n recordo que els dies que algú de la classe feia l'aniversari, ho celebràvem tots junts a classe, solíem fer un berenar i fins i tot algunes vegades hi havia regals. POSAR FOTO DE QUAN CELEBRÀVEM L'ANIVERSARI.

Al meu segon any a Mata de Jonc, vaig tenir la mateixa tutora, però el terçer any ja se'n va anar i no la vaig veure més a dins l'escola. Al terçer any la tutora va ser na Xisca Sureda, l'únic record que ara em vé al cap d'ella és quan em va escriure el meu nom amb un bolígraf de color dorat a un quadern de les feines que havíem fet durant tot el curs, això va ser el dia de final de curs. Al curs següent i el pròxim, o sigui, a 1r i 2n de primària la nostra tutora va ser na Júlia i a 3r de primària, com és la tradició, vam tenir com a tutora a na Catalina Llobera, va ser un curs complicat per mi, tenc el record de que vam apendre a dividir amb bolletes i pots de iougurt jaja. A 4t i 5è de primària la tutora va ser na Teresa Llompart, amb ella vam anar a Orient amb la classe i el vespre tothom tenia por dels fantasmes jaja, sentíem renous estranys.

Al curs de 6è acabant l'etapa de primària, va ser la nostra tutora na Magdalena Cabot, i amb ella vam anar a Manresa, el viatge va estar bé, tot i que em vaig posar malalt uns dies (no me'n recordo de quins ni quants :S )i el meu germà no va poder venir.

A 1r d'ESO les coses varen canviar molt, en bastants aspectes, vaig començar a descobrir el que és fer una mica de feina, aquest any vaig començar a anar amb els de 2n, que per mi sempre seran els de 2n, encara que ara ja no siguin a l'escola, tenc molts bons records d'aquest any i és un dels millors que he pasat a Mata de Jonc. El tutor de 1r va ser en Pau Cabot, a 2n també va ser ell el tutor de la nostra classe. 2n d'ESO va ser el meu primer any a l'escola sense el meu germà major, ja que se'n va anar al Ramon Llull a fer el batxillerat.

A 3r la tutora va ser na Francisca Mas, aquest any no vam anar de viatge tot i que a 4t amb la tutora Magdalena Estelrich i dos acompanyants més, vam anar de viatge d'estudis a Andorra.

Jo...esperant per poder dinar al viatge d'estudis


Anècdotes a l'escola

A l'època de les cartes de dragon ball, de petit m'agradava canviar cartes, aqui n'Arnau em demanava per canviar-li un parell de cartes.


Carta.jpg

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines