IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Matawiki:Actualitat

De Matawiki
Revisió de 09:25, 1 des 2009; Pau (Discussió | contribucions)
(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Jo ho utilitzaré com a taulell d'anuncis. Per a un nou projecte de la wikipèdia he pensat reutilitzar el taulell que utilitzaven els de 4t d'Eso de fa un any com a Calendari 2006-2007, el que necesitam és que si ets membre de mata de jonc vagis a la pàgina del calendari i devall de tot escriguis el teu nom i quan fas els anys i nosaltres ens encarregarem de posar-te dedins del calendari.

Aquí escribiu les vostres suggèrencies sobre de que ha d'anar aaquesta pàgina: La meva opinió és: Jo dins actualitat posaria coses que hem fet més aquest darrer any, com a escola, per exemple: les sortides, tallers,festes de l'escola,... Perquè també tenia pensat posar les coses més recents que fica cada persona, el que passa es que ho hauriem de posar primer a Actualitat i després llevar-ho possar les coses noves i lo altre posar-ho a l'etapa que li correspon. Però és un poc embullós.

Olalla

Hm...go a posar articles i notícies que trobem interessants o que ens puguin afectar, tant a internet com als diaris. Seria un diari alternatiu, només amb les informacions que cadascú trobi interessants. El que es podria fer és posar cadascú el començament de l'article que vol publicar, un parll de frases per saber de que va el tema i un link a una pagina d'aquest mateix wiki explicant el wiki en general on la gent hi podria comentar la opinió. Una mica fer servir el Wiki com un fòrum.

Exemple: "Declaren un home que kjewhfewrgnwrekjvnekrnf4tjvnbir utv3irutv 3irnv uir3tngvkjretvjerkvne rktgvjn3jv3rojtiv 3jtivo3`rtvío3tn v´3kjtnv 3kjtnvkj3tn vo3tih4 vo3utnvo3tn ´3òjti4 v3f 3t4nv3o2v32lokt4nv´k32tn vo24 p2i45 vo2jg2´4togn3tgjn..."[...] Per a saber-ne més

Francesc Rul·lan

Pau Soler

crec que estaria be, aprofitar aquest apartat del nostre wiki per avisar dels acontexements esportius (partits) dels alumnes de la classe que practiquen algun esport, futbol, bàsquet, rugby,...

   Jo ja l'he començat...--Llorenç 13:43 9 mar, 2006 (CET) 


La meva opinió és: Jo dins el punt d'actualitat posaria un punt que tractes sobre els exàmens que tenim, els deures, treballs i properes excurcions.

Joan Dídac Orell Moreno

Eines de l'usuari
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines