IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Manuel Serrano

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Bono Hola que tal? Jo sóc en Manuel Serrano Montejan. Sóc nou en aquest col·legi. Fa tres anys que estic aquí a Mata de Jonc i bono m'agrada molt xD... M'agrada molt aquest colegi perque és tranquil i no es agressiu respecte a l'actitud dels companys (descartant uns quants ¬_¬...)xD. Bonoooooo doncs res, el meu colegi és catalanista. Tot és en català, que a jo m'ha enseñat molt perquè quan vaig arribar nou no sabia tant de català com puc saber ara. Bono, jo vaig a 4t Eso ja que en aquest col·legi hi ha una clase per curs i aquest són els meus companys: Fotocompanys.jpg

Ara vos diré el nom de cadascú, però no els cognoms XP: començaré per dir-vos el nom del noi d'amunt de tot a l'esquerra i anire anant cap a la dreta:en 1 lloc en Francesc B., després va n'Andreu, a continuació en Tenma, Joan M., Francesc R., Damia R., Adria B., Pau S., Rosa F., Francesc S.: bessó d'en Pau.S, Victor.F. A la segona fila hi ha en Pere començant per l'esquerra, a continuació: Sandra B.,Maria G., Carme.V, Laura G., Olalla, Maria M., Rosa B., Barbara V., Neus S. i Neus A.. Bono, si devallam una fila més, ens trobam a la esquerra a er_Na$tir:Manuel.S conegut com Na$tir en el joc online Ragnarok. Bono després us explicaré un poc de que va el Ragnaro)joc de rol online. XD;Deprés esta en Joan P., a continuació Joan D., I per finalitzar en Xavi R., perque després hi ha la nostra tutota Magdalena XP.

Bono, vos esxplicaré un poc de que va el ragnarok online. Bono es un joc online que funciona a partir d'un servidor i pots jugar amb qualsevol persona del mén que es conecten. Gent de Chile, Argentina i de per tot. Jo estic enganxat a aquest joc conjuntament amb en Dami R., Fancesc B., Francesc R. i Andreu F. El meu nom en el joc és Na$tir com ja us he dit abans el nom de'n Fancesc R. és Khorn II, el de'n Francesc B. és NeCrOnO, el nom del personatge de'n Damià també anomenat Dambia XP és Kyo-san i el nom de n'Andreu F. és Daisuke-kun XD. Aquest joc consisteix en dur un personatge que l'has de pujar de nivells (levels) i tambe fer-lo més bo amb euipament i també intentar estar en el ranking Top50: EH DAMBIA XP. Aquesta es una de les fotos del ro(Ragnarok):


Media:ro.ogg


Eh neng, soc en Bassa. Això de enganxats, jo ho consider-ho com un hobbie no un vici. Encara que sigui el primer bard de crítics de tot FutuR0 i el món sencer. Muahahaha

Weno ja ens veim, el contingut molt interesant. En properes edicions ja d'ajudaré a completar el RO. encara que en podriem crear un wiki d'això.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines