IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Laura Garau

De Matawiki
Revisió de 09:12, 29 nov 2009; Pau (Discussió | contribucions)
(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Laura Garau
IMAG0074.jpg
Data de naixement 22 de desembre del 990
Lloc de naixement A la Clínica Rotger
GUSTOS
Un llibre El mundo de Sofía
Un joc Cartes
Una pel·li Eduardo manostijera
Una sèrie Sis a traició
Un esport Vela
Un ídol Tim Burton
Un plat Llom amb sucre
Música {{{Música}}}


Contingut

Anècdotes

Si voleu veure unes quantes anècdotes que he aportat jo, cliqueu aqui

Records Personal

Na Rosina al menjador, ens feia menjar tot el que hi havia al plat. De petita era molt maniàtica i no m'agradaven les verdures, i sempre era una de les darreres en acabar de menjar i na Rosina em castigava a estar dreta menjant fins que m'ho acabés tot. Formava unes bolles impressionants de menjar a dins la boca que duraven hores i hores fins que sortia al pati i les escopia, tampoc crec que em servissin de molt les renyades de na Rosina, d'utilitzar els coberts correctament, seure bé..., perquè encara ara, la meva mare em replica el mateix...

Aficions

Les meves aficions no són moltes però en comentaré algunes:

Bé, en els últims mesos m'he aficionat a les pel•lícules, sobre tot a les d'en Tim Burton i les d'Anime. Ara vós contaré un poc sobre les pel•lícules que ha fet en Tim Burton en els últims anys i la meva opinió.


Si valorem les obres artístiques per la capacitat que tenen de crear mons propis, regits per les seves regles i que tot aquest esforç estigui adreçat a enriquir la realitat que vivim no dubtarem a considerar Tim Burton com un creador molt important.

Aquest home, un dels més imaginatius del panorama cinematogràfic actual, ho ha demostrat a pel•lícules com "Eduardo Manostijeras", "Mars Attack", "Ed Wood", "Pesadilla antes de Navidad", "Sleepy Hollow" "Charlie y la fábrica de chocolate" i "Batman vuelve".

A "La novia cadáver" continuem trobant la desbordant imaginació de Burton al servei d'una història d'amor ben curiosa si pensem que un dels components del trio d'enamorats és un cadàver.

L’última aventura animada de Tim Burton insisteix en els conflictes entre el món dels vius i el dels morts. Víctor ressuscita accidentalment una jove novícia i es troba que aquesta el reclama en matrimoni. Per a ell, el Més Enllà és una alternativa divertida i colorista a la vida monòtona del seu poble, on la seva promesa també espera que faci honor al compromís matrimonial contret prèviament amb ella.

Magistral treball d’animació amb un trio amorós encarnat pels dobles animats de Johnny Depp, Helena Bonham-Carter i Emily Watson.

Fotos NOVIA.jpg NOVIA011.jpg CADAVER.jpg


Si voleu saber més coses sobre aquesta pel•lícula podeu entrar a la pàgina oficial

Els ninots són una meravella, els moviments estan molt ben realitzats i la càmera sempre està situada al lloc més adequat. Les cançons són molt boniques i fan avançar l'acció dramàtica. Entre les veus de la versió original podem escoltar la d'un dels actors fetitxes de Burton: Johnny Depp i també trobem la veu d'Helena Bonham Carter. A continuació teniu fotos d'en Burton i d'en Johnny Depp.

       LOP.jpg       BURTONDEPP.jpg      Tim.jpg

Quan sortiu del cine sereu conscients que el conte que ens ha explicat Burton ja forma part d'aquell grup d'històries que ens acompanyaran mentre estiguem al món dels vius. Fins i tot després de la mort, si és com Burton ens ensenya.


Bé, per acabar amb aquest tema vos comentaré les meves dues pelicules preferides d'en Tim Burton, Eduardo Manostijeras i Pesadillas antes de navidad.

Eduardo Manostijeras

És un conte de fades dirigit, produït i escrit per Tim Burton en l'any 1990. És una història per a adults amb ànima de nins, una vegada més torna a tenir com protagonista a un personatge que es desvia del que tot el món anomena normal, i que és discriminat pel seu aspecte físic (la seva extrema pal•lidesa i sobretodo pel fet que en comptes de mans té tisores). En aquesta pel•lícula es parla de la bondat d'algunes persones que miren més enllà de l'aspecte, que busquen en el profund de l'ànima, que no es deixen dur pel que opinen els altres. La pel•lícula conta la història d'un inventor (Vincent Price) que vol crear un ésser humà, però que mor abans de finalitzar totalment el seu treball, ja que crea un home però que en comptes de mans té tisores. La defunció sobtada del seu creador i pare deixa a Eduardo indefens i aïllat del que ocorre en el món exterior, mai ha sortit de la mansió on va ser creat. Eduardo (protegonitzat per Johnny Depp) roman aïllat en el seu món fins que crida a la seva porta una representant de Avon (Diane Weist), que es compadeix de la seva solitud i l'hi duu a viure amb ella i la seva família a la seva casa. Al principi tot el món ho rebutja com una bestiola rara encara que després sobresortirà com un perruquer molt "fashion" i tallador d'arbust molt original donant diferents formes als arbustos del veïnat. En la casa de la seva protectora coneixerà a la seva filla (Winona Ryder) de la qual s'enamora. Al principi ella ho rebutja, però finalment descobreix tota la tendresa i afecte que ell guarda. AL nuvi de la noia no li fa molta gràcia la relació que aquesta té amb Eduardo, la qual cosa produirà bastants problemes en la vida del protagonista, repercutint negativament en la imatge que el veïnat té sobre ell.

Fotos

EME.jpg EME1.jpg EME6.jpg

Aquesta pel•lícula és un conte per a nins i no tan nins, és un crit contra la intolerància de la majoria. Ens mostra el fet que en moltes ocasions les coses diferents son millors que les que denominem normals.

Si voleu obtenir mes imatges d'aquesta pel•lícula podeu entrar aqui.

Vela

La vela es una altra afició que tenc. Es l'esport que més m'agrada per això els estius en faig. Ja fa temps que vaig començar a fer vela, 6 anys justos. Al principi no m'agradava i hi anava perquè la meva mare m'obligava, però amb el temps ma va començar a agradar fins ara, que m’encanta Quan era mes petita i anava amb en Bassa, encara que ell no anava al mateix nivell que jo (en Bassa en sap més...), però això ma va servir per fer amics i conèixer gent. Na Laura és una nina que la vaig conèixer fent vela (ella no coneixia ningú i jo tampoc i ens vàrem fer amigues), i ara cada any i anem juntes i amb la mateixa embarcació. M'agrada molt fer vela, navegar, dur el timó, sentir el vent, l'aigua, bolcar... xD Be a continuació vos deix unes fotos de jo i na Laura (la meva amiga), només en tenc dues, perquè no es molt recomanable dur una camera de fotos a l’embarcació, ja que hi ha el perill de bolcar...

Na Laura la meva amiga ^^
altes...
JO fent vela, jejeje
altres amics navegant
toni...


Fotos de cada dia...

Mple.jpg
|
Exafgmple.jpg
Adsample.jpg
Masfdsaple.jpg

Fòrum

Si voleu deixar un comentari podeu entrar aquí.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines