IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

La Gravetat i la Caiguda lliure

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(mogut secció videos, definicions a cada apartat corresponent)
(ortografia i puntuació)
Línia 3: Línia 3:
 
== Introducció ==
 
== Introducció ==
  
Hola a tots i totes, en aquesta pàgina trobareu diversa informació sobre la caiguda lliure i la gravetat.  
+
Hola a tots i totes, en aquesta pàgina trobareu informació sobre la caiguda lliure i la gravetat.  
Nosaltres som el grup de 4t d’ESO que escollírem l’assignatura de física i química com a opcional per aquest curs. L’últim tema que estudiàrem, el moviment rectilini uniformement variat, contenia aquest concepte de la caiguda lliure i la gravetat.
+
Nosaltres som el grup de 4t d’ESO que escollírem l’assignatura de física i química com a opcional per aquest curs. L’últim tema que estudiàrem, el moviment rectilini uniformement variat (M.R.U.A.), contenia aquest concepte de la caiguda lliure i la gravetat.
 
Vam aplicar el concepte de la gravetat per solucionar problemes sobre la caiguda lliure  i ara l’objectiu d’aquest treball és aprofundir aquest concepte, bàsicament en elements teòrics: buscar definicions, la història, els investigadors, etc.  
 
Vam aplicar el concepte de la gravetat per solucionar problemes sobre la caiguda lliure  i ara l’objectiu d’aquest treball és aprofundir aquest concepte, bàsicament en elements teòrics: buscar definicions, la història, els investigadors, etc.  
Per tant, el resultat d’aquesta pàgina serà fruit de l’esforç de cada un de nosaltres i ens ajudarà a realitzar un treball en equip, informar-nos més d’aquest fenomen físic i finalment servir de font d’informació a  altres persones que visitin aquesta pàgina.
+
Per tant, el resultat d’aquesta pàgina serà fruit de l’esforç de cada un de nosaltres i ens ajudarà a realitzar un treball en equip, informar-nos més d’aquest fenomen físic i, finalment, servir de font d’informació a  altres persones que visitin aquesta pàgina.
  
  

Revisió de 21:36, 2 des 2007

LA GRAVETAT I LA CAIGUDA LLIURE

Poma.jpg

La Gravetat · A la Terra · Caiguda lliure · Història · Curiositats
La llei · La constant · Fonts d'informació · Crèdits


Introducció

Hola a tots i totes, en aquesta pàgina trobareu informació sobre la caiguda lliure i la gravetat. Nosaltres som el grup de 4t d’ESO que escollírem l’assignatura de física i química com a opcional per aquest curs. L’últim tema que estudiàrem, el moviment rectilini uniformement variat (M.R.U.A.), contenia aquest concepte de la caiguda lliure i la gravetat. Vam aplicar el concepte de la gravetat per solucionar problemes sobre la caiguda lliure i ara l’objectiu d’aquest treball és aprofundir aquest concepte, bàsicament en elements teòrics: buscar definicions, la història, els investigadors, etc. Per tant, el resultat d’aquesta pàgina serà fruit de l’esforç de cada un de nosaltres i ens ajudarà a realitzar un treball en equip, informar-nos més d’aquest fenomen físic i, finalment, servir de font d’informació a altres persones que visitin aquesta pàgina.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines