IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Francesc Bassa

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca


My history


Mata.png Aquest article necessita una revisió ortogràfica. Podeu col·laborar corregint-ne les errades.

Hola, vaig començar a Mata de Jonc quan tenia 4 anys, a la classe dels núvols amb na Marta Quetglas. Al principi em feia una mica de por començar a una escola nova però de seguida vaig veure que també hi havia en David Gallardo i na Laura Garau, que jo ja coneixia de la meva guarderia on haviem anat junts. N'Andreu també venia a aquesta guarderia anomenada Ganni Rodari però com que no anava a la mateixa classe que jo no el recordava....anys després ho hem sabut perqué teníem un amic comú que es deia Jordi.

  • Del meu primer any a Mata de Jonc recordo poques coses pero diria que em va agradar. La meva tutora va ser na Maria Quetglas.
  • A 5 anys va arribar un alumne nou, en Francesc Rul·lan, al principi era "el nou" però ens vam acabar fent amics, amistat que encara dura. Poca cosa més recordo d'aquell any. La nostra tutora va ser na Xisca Sureda.
  • A primer de primària va ser una mica diferent, amb na Júlia Fuster de tutora. Vam aprendre a llegir i a sumar, encara que també recordo que copiavem texts enormes de tota la pissarra, cosa que jo odiava.
Em vaig fer amic d'en Damià, n'Andreu, en Xavi i en Rul·lan. Recordo que cada pati fins a 3r de primària jugavem a "lo de sempre". Una motivada de joc en la qual viviem grans aventures i lluitavem contra forts i inteligents enemics, quins patis que passavem.
  • A 3r de primària va ser quan casi tota la classe va començar a jugar a handboll amb l'equip de l'escola. Vam seguir jugant fins l'any passat, quan finalment ens hem retirat tots. Pel camí va anar marxant molta gent, però també vam aconseguir èxitas, com ara campions de Mallorca moltes vegades, dos cops 2n classificats de Balears i pel que fa a mi, vaig anar un any al Campionat d'Espanya amb la categoria superior (cal dir que va ser perque n'Adrià es va rompre la munyeca al nostre Campionat de Balears).
  • L'any passat quan vaig deixar handball vaig decidir que havia de fer algun esport, encara que no sabia quin. Un dia visitant elrellano vaig veure un video d'uns joves que feien acrobacies i salts pel carrer. Vaig informar-me sobre això i vaig descobrir que era un esport que es diu Parkour, com que no es necesita cap material ni lloc especial on practicar-lo vaig decidir que aquest seria el nou esport que practicaria. Actualment tinc un grup de 5 persones amb les qual practiquen setmanalment i en un futur proper esperem poder oferir algun video nostre de qualitat. Visiteu la nostra web: www.urbanescapism.tk

405zs.th.jpg

  • Actualment estic cursant 4t d'ESO i espero aprovar-lo amb bones notes.

Fotocompanys.jpg

Aquesta és una foto d'aquest any a principi de curs on sortim tots.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines