IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Falling Kids

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

sinttulo1xo2.gif

About Falling Kids

Es tracta d'un grup de quatre joves de madrid.

Tot comença en una retrobada d'amics d'institut, d'amics de familia ilusionats per formar un grup per entretenirse tocant les seves cançons preferidas en anglés

En la primera formaxio eren: Chus, Ricky, Tom i Twety, que estudiaven de dilluns a divendres i dedicaven el cap de setmana per fer el que mes lis agradava, tocar. Tenen la sort de poder assatjar, tocar i grabar les seves primeres maquetes en un estudi de grabació representat pel pare de Chus, que els aconsella i els guia en els seus primers passos.

Aquest entreteniment acaba quant un dia, el pare de Chus lis graba la seva primera maqueta i decideix enviarla a AR i productors de la industria discografica mes importants. Mentres el grup surt a tocar per diferents locals de madrid.

En poc temps reben una resposta de uns dels productors mes influents d'aquest país, Pablo Pinilla, que despres de que li agradés la maqueta decideix vorel's en concert.

A partir d'aqui, decideixen canviar de rumb i prendrer-se el grup en serio. Despres dels estudis troben unes hores no nomes per assatjar a diari, sino també per tocar en sales com Custom Cafe, Silikona, Ritmo y Compas, Equinoccio, i en escenaris de festes de barriades i compartir escenari amb grups nacionals. En Ritmo y Compas arriben a la final del concurs maquetas 2004, amés de participar a principis del 2005 en el trubut a Green Day, i tocar amb altres grups com No Children o Day of Rising.

La vanda es renovada, i es queda aixi: Ricky, Chus, Tom i Lucas, i passen de cantar en anglés a cantar en castellá per al seu primer CD, que el promocionara la multinacional EMI-VIRGIN.

Membres de Falling Kids

== El CD ==
1048549507_m.jpg chus.jpg tom.jpg luky.jpg
Ricky Ricardo Luís Fabregues - Veu i Guitarra Chus Jesús Gascón - Guitarra solista i coros Tom Tomás Marques - Baix i coros Lucas Lucas González - Batería
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants