IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Discussió:Web 2.0

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

No trobau que al principi estaria bé fer una introducció més extensa sobre la web 2.0. i ja, després, que aquesta anigués seguida de les idees de cada persona?--Rferrer 12:20 18 mai, 2006 (CEST)


A on podem trobar aquestes informacions, és una feina en grup no? Ja tenim idees un parell de la classe, però exactament no sabem de que es tracta dins aquesta pàgina.--Odepedro 12:21 18 mai, 2006 (CEST)


Els que encara no tengueu entrada amb el vostre nom feis-vos-la i a cada apartat posarem el que cada un entèn. Més tard ens posarem d'acord per unificar idees. --Cventayol 12:20 18 mai, 2006 (CEST)

Mmmm... jo, faré això d'escriure la meva idea sobre el 2.0 per seguir l'estructura de treball que ja heu començat, però crec 2 coses: 1- això que feim de que cada un ho fagi individual per despres juntaro és una mica doi si pensam que ja o podriem començar junts(només han fet feina 4 o 5). 2-Abans de començar he llegit les feines d'alguns de vosaltres i diuen el mateix amb altres paraules o expressen les mateixes idees amb altres mots, per tant jo o juntaria des de un principi.En definitiva jugau més al RagnaöK.--Dramos 16:01 18 mai, 2006 (CEST)

 • Nins i nines:
  • Per què signau les vostres aportacions? Jo veig un historial. Jo veig totes les vostres aportacions! No és necessari.
  • Vos heu de posar d'acord a l'hora d'escriure. Això vol dir que si jo vull dir una cosa, i algú ja ho ha posat amb les seves paraules, he de tenir el criteri suficient per a no posar el mateix, i si no tenc res per a afegir, ja està. I si he de puntualitzar, matiçar, redactar de forma diferent, etc, per al millor enteniment del text: endavant!
  • Tornau pensar amb l'objectiu del projecte. Com ha, i està, afectant el web 2.0, els wikis per exemple, la vostra vida? Com és la vostra vida escolar, acadèmica ara mateix? No trobau que hem canviat certes coses? no pensau que ara hem guanyat certs aspectes que fins ara no teníem? REFLEXIONAU SOBRE TOT AIXÒ.
  • Això del ragnarok, no és una analogia dolenta. Pensau com un equip, amb respecte per a tothom, i una bona dosi de humiltat també.
  • No demaneu si podeu fer o no fer, només és qüestió de fer-ho! Estructurau, organitzau, esborrau, EDITAU!--Llorenç 16:54 18 mai, 2006 (CEST)

laura: Jo crec que a classe tots junts podem unificaro tot i esborrar ses coses repetides i ses que no estan bé. Perque si ho fa un tot sòl sa pot equivocar esborrant coses que no toquen..., en canvi si ho feim entre un parell, serà menos feina per cada un i ens surtirà millor. Bé jo ho intentare fer demà.. --lgarau 19:02 18 mai, 2006


Jo esperava a que la gent hi participi una mica més i després unificar continguts. No crce que començar-ho desde 0 sigui productiu. És com fer una coca, primer els ingredients, després ja els courem.--Frullan 21:27 18 mai, 2006 (CEST)

Seguim amb analogies interessants: ragnarok i coca... De totes maneres, si algú té una visió clara del que ha de ser aquest projecte, que ja sé que és molt obert i aposta l'he triat així, no hi ha res de dolent en liderar el projecte, en apuntar en una direcció determinada i dur la iniciativa.--Llorenç 08:35 19 mai, 2006 (CEST)


Algú té res més a dir sobre la relació amb el nostre wiki? A mi ja no me surten més punts... O algú té res a dir sobre els punts que ja estan posats? Va, que es cosa de tots :-)--Rferrer 19:50 22 mai, 2006 (CEST)

Jo he posat més coses...--Frullan 08:40 23 mai, 2006 (CEST)

Fa falta explicar el que és cada exemple de sistemes que utilitzen web 2.0 Va, que es cosa de tots. yeah Abauza

Ep! Va, afegiu explicacions dels exemples, que és cosa de tots. Leet, rox, sux, bai. --Frullan 00:54 29 mai, 2006 (CEST)

A l'introducció diem exactament el mateix que en altres apartats. Podriem canviar l'introducció ja que no és ben bé una introducció, o bé eliminar-la.--Fbassa 08:46 23 mai, 2006 (CEST)

Jo trob que estaria bé posar sa diferència entre la web 2.0 i la 1.0 no? .--Lgarau

DEURES

Haurieu d'ampliar aquestes definicions que feis de flicker, blog, etc. POdeu posar accessos directes als més populars, visitats, etc. Cal afegir: wiki, viquipèdia, wifi, ajax, fon, amazon, firefox, i molts més. Qualsevol cosa que vegeu important dins el món d'internet actualment.--Llorenç 15:59 29 mai, 2006 (CEST)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines