IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Discussió:Tema de lògica

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Bé, al·lots i al·lotes, no us vull enganar. Jo encara estic aprenent a menejar el wiki i no en sé prou.

El que sí sé és que us valoraré molt positivament les vostres aportacions per fer aquest tema plegats.

Ja ho sabeu:

El que crec q podriem fer és separar en diferents pàgines les fbf i les tdv. Ja que si hem de plantejar els nostres dubtes a discussió es pot fer un embull entre els temes, i això que encara falta el tema que començam demà, que ja siran 3 temes a una mateixa discussió.--Fbassa 19:14 24 mai, 2006 (CEST)

Jo crec que basta al principi de la frase de la discussió especificar de que esteeim perlant, no? a mi ja me va be com diu en bassa, pero... Bvives 19:24 50 mai, 2006 (CEST)

Si a cas també podriem crear una pagina només per dubtes i aprofitam aki x parlar més es temes de com estrucuturar aki o eso.--Fbassa 21:29 24 mai, 2006 (CEST)

UAU! Completament d'acord! Ara crearé s'enllaç, estarà abaix de la pàgina eixa, val?...Molt bona!--Rferrer 22:57 24 mai, 2006 (CEST)

SOC EN FRANCESC SOLER I NOMES VOLIA DONAR LES GRÀCIES A LES TRES PERSONES QUE ENS HAN DEIXAT ALS ALTRES SENSE PODER COMENÇAR RES, GRÀCIES, DE TOT COR. recordar que a la classe som 27 alumnes i que per pujar 1 punt que es pot pujar com a màxim no fa falta fer tants apartats com han fet aquestes tres persones. res mes. repetesc el que ha dit en Jaume al principi per si algu no ho recorda: " valoraré molt positivament les vostres aportacions per fer aquest tema plegats." es una feina de 27 persones, no de 3.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines