IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Discussió:Tema de lògica

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 110: Línia 110:
  
  
He fet els exercicis de valides i soldesa que ferem el passat dia a classe, també he corregit faltes i estructures que no estaven del tot ben posades. A l'apartat de les falàcies he posat que "no entrava a la prova" o "pregunta llevada". He fet els exercicis de validesa com he pogut, ja que no se posar la barra que separa les premisses del resultat (conseqüent). M'agradaria que algú,si en sap, m'ajudés a fer-ho o explicar-ho. Esper respostes, gracis. --[[Usuari:odepedro|Odepedro]]
+
He fet els exercicis de valides i soldesa que ferem el passat dia a classe, també he corregit faltes i estructures que no estaven del tot ben posades. A l'apartat de les falàcies he posat que "no entrava a la prova" o "pregunta llevada". He fet els exercicis de validesa com he pogut, ja que no se posar la barra que separa les premisses del resultat (conseqüent). M'agradaria que algú,si en sap, m'ajudés a fer-ho o explicar-ho. Esper respostes, gracis. --[[Usuari:odepedro|Odepedro]] 22:20 6 jun, 2006

Revisió de 22:20, 6 juny 2006

Bé, al·lots i al·lotes, no us vull enganar. Jo encara estic aprenent a menejar el wiki i no en sé prou.

El que sí sé és que us valoraré molt positivament les vostres aportacions per fer aquest tema plegats.

Ja ho sabeu:

El que crec q podriem fer és separar en diferents pàgines les fbf i les tdv. Ja que si hem de plantejar els nostres dubtes a discussió es pot fer un embull entre els temes, i això que encara falta el tema que començam demà, que ja siran 3 temes a una mateixa discussió.--Fbassa 19:14 24 mai, 2006 (CEST)


Jo crec que basta al principi de la frase de la discussió especificar de que esteeim perlant, no? a mi ja me va be com diu en bassa, pero... Bvives 19:24 50 mai, 2006 (CEST)

No crec que ens facem cap embull per això mateix que diu na Bàrbara. De totes maneres, respecte a les fbf no hi ha molt per dir, simplement és una qüestió de sintaxi, no val la pena crear una pàgina apart. Pel que fa a les tdv ja no estic tan segur. Jaume Bueno

Si a cas també podriem crear una pagina només per dubtes i aprofitam aki x parlar més es temes de com estrucuturar aki o eso.--Fbassa 21:29 24 mai, 2006 (CEST)

UAU! Completament d'acord! Ara crearé s'enllaç, estarà abaix de la pàgina eixa, val?...Molt bona!--Rferrer 22:57 24 mai, 2006 (CEST)
Bona iniciativa, ja us hi dic coses.Jaume Bueno


Una cosa respecte a l'ús d'aquest lloc de discussió: No esborreu les intervencions de ningú. Jo insistesc que ÉS MILLOR ENCENDRE UNA ESPELMA QUE MALEIR LA FOSCOR, però si algú es vol queixar des d'aquí, ha de poder fer-ho sense que ningú, encara que sigui benintencionadament, li esborri el que vol dir. M'explic amb claretat? Jaume Bueno

Havia pensat crear una pàgina dels deures per anar-hi actualitzant els deures d'ètica que anam posant cada dimecres i dijous...Què vos sembla? Podria anar bé pels despistats amb l'agenda!--Rferrer 23:18 25 mai, 2006 (CEST)


No tot en aquest wiki és negatiu, podem resoldre dubtes en cas de que en tinguem...i altres, però des del principi pens que això s'esta fent malament. En Jaume diu: No parlarem del wiki perque hi ha gent que per començar no té internet, però esque aquesta gent no podrà treure un 1 més en cas de que volgues. Crec que s'hauri de plantejar un treball o alguna cosa que poguessin fer els qui no poden fer el wiki.

D'altre banda, la gent no s'ha pres això com una feina en grup, si no com una batalla campal per aveure qui aconsegueix fer primer els punts i la gent que no pot fer-ho la primera mitja hora en sortir de l'escola després d'una classe d'ètica es queda sense fer res, tansols pot mirar i esperar que deixin les sobres.

16:54 24 mai, 2006 Anònim

16:44 24 mai, 2006 Anònim

15:50 24 mai, 2006 Anònim

15:46 24 mai, 2006 Anònim

Vull demostrar posant aquestes dates de treball, que molta gent NO POT fer res (personalment jo a aquesta hoar encara no he arribat a casa). Es que, perfavor, estàm vegent persones (les quals he posat anònim perque no és important qui és si no com ho ha fet), que ja han començat a treballar 26 minuts després d'acabar les classes!!!!!!! Hem de pensar que no tots tenim tot el temps lliure (de 15:20 fins l'hora de dormir) i que hi ha gent que arriba a les 22:00 a casa seva.

Bé com a tots a mi també m'interesa treure bona nota i per això supos que colaboraré, però no crec que hagi estàt una bona idea o almenys no s'ha fet de manera correcte el plantajament d'aquesta activitat. Sembla que ara el wiki s'ha posat de moda i tots els professors volen un wiki de la seva matèria, ja és igual com es fassi mentres es faci... SUX! u nublets!!--Dramos 11:36 26 mai, 2006 (CEST)

Contingut

Pen Damià

No estic d'acord amb tu. Mira la categoria exercicis * Exercicis de lògica i afegeix el que tu trobis. VAL MÉS ENCENDRE UNA ESPELMA QUE MALEIR LA FOSCOR.--Jaume Bueno

Hola a tots, com administrador, només vull recordar a tothom, com ja ha fet en jaume, l'ús que feim d'aquesta pàgina de discussió. Estam aquí per a posar-nos d'acord, per a negociar si cal, estrategies de treball. Som un equip. Sempre n'hi haurà que faran més feina que altres, i sempre n'hi haurà que faran feina de més qualitat que nosaltres. Però el que és realment interessant, és que la suma de l'esforç d'aquesta comunitat tendrà un resultat superior al que tendria individualment. Això vol dir que si alguns pensau que no teniu res per a fer ja, que ja ho ha fet un altre, vos recordaré que la funció d'un wiki és arribar a la perfecció a través d'una edició reiterada i repetida per part de molts d'editors. Jo veig el que estau escrivint, i només de millorar la redacció, ja hi ha molt per a fer. Però a més a més, tot, repetesc, tot, és ampliable en aquest món. Sempre podem aprofundir més. Sempre podem saber-ne més coses. Segur que ampliar conceptes, no pot ser tan difícil. A més a més, ampliar horitzons, cercar noves preguntes, provoca nous enunciats, nous punts d'interès, que també necessiten ampliar. I així, seguim sense acabar mai realment. Per acabar, de cap manera, veig acceptable el tò utilitzat en alguns comentaris, ja esborrats i que en jaume ja ha comentat molt bé per cert, i pens que no es poden repetir. Aquest no és el lloc per a queixar-se de no tenir feina, sempre hi ha feina per fer, o d'aturar els altres de fer més feina. Per favor, som estudiants, volem aprendre. La motivació del wiki, és fer-ho junts, i la seva dificultat també. O pensaveu que era senzill posar-se d'acord, fer feina en grup? --Llorenç 10:27 27 mai, 2006 (CEST)


Jaume, l'espelma l'encenen els qui ho fan tot, la foscor la pateixen els qui no tenen internet,no se, esperava un altre tipus de contestació.

Llorenç, cocncider que no he estat irrespetuos amb ningú i si ho he estat no era la meva intenció. El treball del wiki és un treball en grup com tu dius, no de 4 o 5. En el wiki de "nosaltres" era molt fàcil seguir fent feina ja que sempre hi ha històries per contar. Passar tots els apunts de classe al wiki és una feina limitada, per tant no basta per tots. Jo em queix per aixó, perque a aquest treball hi veig unes limitacions i a més no tothom hi pot col·laborar.

P.S: no entenc la secció exercicis, hi ha un exercici fet, vol dir que allà hem de posar exercicis fets a classe? o inventats nostros?. En posaré un dels dificils fets a classe. Llevau-lo si fa falta.--Dramos 13:56 28 mai, 2006 (CEST)

Damià, et tenc per una persona prou viva per adoptar l'actitud que demostres, no ho entenc. Vejam: la idea no era passar els apunts i prou, està claríssim que molta gent no entén coses i que n'hi ha que ho entenen a mitges i que moltes coses es poden dir de moltes maneres i amb molts d'exemples. Això és el que jo proposava. La part d'exercicis és evident que presenta possibilitats senzillament il·limitades i això no ho pots discutir. Jaume (parlem-ne) 16:30 29 mai, 2006 (CEST)

La númeració de les seccions

La numeració de les seccions és automàtica. No fa falta que la repeteixis, Damià. --Pau 14:23 28 mai, 2006 (CEST)

Estaria bé que algú desfés aquella numeració sobrera (que no puc valorar pel poc que ens aporta). Jaume (parlem-ne) 16:26 29 mai, 2006 (CEST)

respecte

Hola Damià, el tema de ser poc respectuós no anava per tu.--Llorenç 15:50 29 mai, 2006 (CEST)


Per en Jaume Bueno:

1-Idoi la teva idea és que quan algú té un truc o un comentàri per ajudar el poasi ? (Sona rara aquesta frase, no és una crítica, és un dubte per poder entendre definitivament el que es preten i poder posarm-hi d'una vegada)

2-Pel que fa a la secció exercicis no hem feia el "guay", era un dubte de veres que m'agradaria que s'hem contestés, he de posar exercicis de classe? inventats meus? sé que a aquesta secció sempre s'hi poden afegir exercicis però primer no estaría malament saber quin tipus.

  • P.S.: Que no entenguis la meva postura no vol dir que sigui més/menys viu jo !OMFG!.

Per en Pau Cabot:

He esborrat tots els numerets. He deixat "BLOC I/II" perque concider que no sobra, si resulta que també és "sobrer" que algú ho digui i ja ho llevaré.

Per en Llorenç:

OK! --Dramos 13:14 30 mai, 2006 (CEST)

Què queda per fer?

Encara no està acabat l'apartat de veritat, validesa i solidesa. Especialment els tipus de validesa (sòlida i amb inconsistència de les premisses).

D'això també podríeu afegir-ne exercicis.  Jaume (parlem-ne) 16:26 29 mai, 2006 (CEST)

ah, de l'apart concistència he posat uns exemples d'exercicis posats a classe. Aquets els pass-ho a la secció exercicis o el deix on esta?--Dramos 11:10 2 jun, 2006 (CEST)


He canviat lapart de "que hem de saber per la prova" o una cosa així, ja que estaba posat de manera que semblaba que s'havia d'ampliar i realment tansols és el recordatori de tot el que hi entra. També he eliminat la secció de "falàcies" i això ja que no ho farem. --Dramos 13:00 6 jun, 2006 (CEST)

Molt bé. Però no estic gaire segur que no ho facem. Avui pensava penjar alguna ampliació d'exercicis per preparar la prova, si me lleu la trobareu a exercicis. Jaume (parlem-ne) 16:26 7 juny, 2006 (CEST)


He fet els exercicis de valides i soldesa que ferem el passat dia a classe, també he corregit faltes i estructures que no estaven del tot ben posades. A l'apartat de les falàcies he posat que "no entrava a la prova" o "pregunta llevada". He fet els exercicis de validesa com he pogut, ja que no se posar la barra que separa les premisses del resultat (conseqüent). M'agradaria que algú,si en sap, m'ajudés a fer-ho o explicar-ho. Esper respostes, gracis. --Odepedro 22:20 6 jun, 2006

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines