IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Discussió:Tema de lògica

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 13: Línia 13:
  
 
Si a cas també podriem crear una pagina només per dubtes i8 aprofitam aki x parlar més es temes de come strucuturar aki o eso.--[[Usuari:Fbassa|Fbassa]] 21:29 24 mai, 2006 (CEST)
 
Si a cas també podriem crear una pagina només per dubtes i8 aprofitam aki x parlar més es temes de come strucuturar aki o eso.--[[Usuari:Fbassa|Fbassa]] 21:29 24 mai, 2006 (CEST)
 +
 +
SOC EN FRANCESC SOLER I NOMES VOLIA DONAR LES GRÀCIES A LES TRES PERSONES QUE ENS HAN DEIXAT ALS ALTRES SENSE PODER COMENÇAR RES, GRÀCIES, DE TOT COR.
 +
recordar que a la classe som 27 alumnes i que per pujar 1 punt que es pot pujar com a màxim no fa falta fer tants apartats com han fet aquestes tres persones. res mes.

Revisió de 22:31, 24 maig 2006

Bé, al·lots i al·lotes, no us vull enganar. Jo encara estic aprenent a menejar el wiki i no en sé prou.

El que sí sé és que us valoraré molt positivament les vostres aportacions per fer aquest tema plegats.

Ja ho sabeu:

El que crec q podriem fer és separar en diferents pàgines les fbf i les tdv. Ja que si hem de plantejar els nostres dubtes a discussió es pot fer un embull entre els temes, i això que encara falta el tema que començam demà, que ja siran 3 temes a una mateixa discussió.--Fbassa 19:14 24 mai, 2006 (CEST)

Jo crec que basta al principi de la frase de la discussió especificar de que esteeim perlant, no? a mi ja me va be com diu en bassa, pero... Bvives 19:24 50 mai, 2006 (CEST)

Si a cas també podriem crear una pagina només per dubtes i8 aprofitam aki x parlar més es temes de come strucuturar aki o eso.--Fbassa 21:29 24 mai, 2006 (CEST)

SOC EN FRANCESC SOLER I NOMES VOLIA DONAR LES GRÀCIES A LES TRES PERSONES QUE ENS HAN DEIXAT ALS ALTRES SENSE PODER COMENÇAR RES, GRÀCIES, DE TOT COR. recordar que a la classe som 27 alumnes i que per pujar 1 punt que es pot pujar com a màxim no fa falta fer tants apartats com han fet aquestes tres persones. res mes.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines