IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Discussió:Natalia Mota

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 7: Línia 7:
 
ESPER K NO TE BORRI RES....
 
ESPER K NO TE BORRI RES....
 
--[[Usuari:Jvaquer|Jvaquer]] 12:59 2 jun, 2006 (CEST)
 
--[[Usuari:Jvaquer|Jvaquer]] 12:59 2 jun, 2006 (CEST)
 
==Pautes per millorar la teva pàgina==
 
 
 
Meam Natàlia. Està molt bé que pengis dibuixos fets teus, això no t'ho discutiré.
 
 
 
Però aquell del que diu "hijo de puta" perquè li posen "gay" a la camiseta és homòfob, que vol dir que fomentes (sense mala intenció) l'odi als gays.
 
 
Per altra banda, per graciós que et sembli, no està bé mostrar aquell homenet que perd les mans i el cap amb l'ordinador, és massa sàdic, pensa que aquesta web la miren nins de totes les edats i és la imatge de l'escola.
 
 
Et donarem dos dies per canviar-lo i, si no ho canvies, ho canviarem nosaltres.--[[Usuari:Jaumejonc|Jaumejonc]] 16:35 5 jun, 2006 (CEST)
 

Revisió de 17:03, 6 juny 2006

Hola Natàlia, ets la primera en tot aquest wiki que utilitza un color per a les fonts! Enhorabona! On n'has après? Ho hauré d'incloure al tutorial... --Llorenç 15:15 1 jun, 2006 (CEST) wolaaaaaaaaaaaaaaaaaas wappa km va???? SOK EL JULI!!!!!!!!!!!!!XDXDXD!!! ARAE KMENXAT A MIRAR UNA SERIE MANGA A NES WWW.YOUTUBE.COM K SE DIU MERMAID'S FOREST MOLA MOGOLLOOOOOON!!!!!!!!!!XDXD VOY MIRANDOOOO LOS EPISODIOS I ME PAREIX K ES DES MATEX DIBUIXANT QUE ES DE NINUYASHA I EN RANMAAAAA... (NO TO E PENSAT A DIR) WENO NIÑA ME VOY A TRABAJAR K TOY EN INFORMAAAAAAAAAAATIKAAAAAAAAAAAAA!!!! XDXDXD WAPAAAAAAAAAAAAAAA DEW... ESPER K NO TE BORRI RES.... --Jvaquer 12:59 2 jun, 2006 (CEST)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines