IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Discussió:Exercicis de lògica

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(resposta rosa)
Línia 7: Línia 7:
 
Pens que també hi podríem afegir noves taules apart de noves columnes... (Problema: no se com fer-ne...xD m'ho podries explicar? :-D )
 
Pens que també hi podríem afegir noves taules apart de noves columnes... (Problema: no se com fer-ne...xD m'ho podries explicar? :-D )
 
[[Usuari:Rbautista|Rbautista]] - 22:46
 
[[Usuari:Rbautista|Rbautista]] - 22:46
 +
 +
:Rosa, estimada, hi ha un [[MINITUTORIALmediawiki|tutorial]] amb exemples de taules simples, i allà mateix hi trobaràs enllaços a una pàgina de taules, amb la seva corresponent sintaxi, de tot tipus i color. En aquestes alçades, el tema de les taules, simples taules vull dir, ja hauria d'estar superat!--[[Usuari:Llorenç|Llorenç]] 10:07 27 mai, 2006 (CEST)

Revisió de 10:07, 27 maig 2006

Eii, els que no trobau feina a fer, sempre podeu afegir més exercicis a n'aquesta taula que he començat. Per si algú no entén com funciona la sinaxis de la taula aniré afegint graelles a la teula de manera que només s'hagin de emplenar.

Per altre banda, seria important que algú cerqués com és pot fer una taula al wiki de manera que totes les columnes siguin igual de amples, i llavors convertir la taula "desigual" que hi ha ara amb una de més uniforme. Abauza - 20:43


Pens que també hi podríem afegir noves taules apart de noves columnes... (Problema: no se com fer-ne...xD m'ho podries explicar? :-D ) Rbautista - 22:46

Rosa, estimada, hi ha un tutorial amb exemples de taules simples, i allà mateix hi trobaràs enllaços a una pàgina de taules, amb la seva corresponent sintaxi, de tot tipus i color. En aquestes alçades, el tema de les taules, simples taules vull dir, ja hauria d'estar superat!--Llorenç 10:07 27 mai, 2006 (CEST)
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines