IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Discussió:El corrent elèctric

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Mem Grup (Maria, Carme, Julià i jo): o ens hi posam o no farem res, eh? que aquest tema és xungo i no tendrem temps. Cada problema el posam aquí, de tal manera que en posar-mos a fer feina, abans, mirem aquí! ale al·lotetss!--Agarcias 12:15 18 mar, 2007 (CET)

Me torna a passar lo de ses fotos. Així que, qui pugui penjar fotos, que mod igui i les posa per jo. Gràcisss--Agarcias 12:23 18 mar, 2007 (CET)

Anava a explicar lo del corrent elèctric altern, però no ho he entès; ho dic perquè si vosaltres ho enteneu ho poseu. Si trobau que s'ha de llevar ho deis. Maparicio

Si Maria, jo l'he entès. Només cal posar el que entenguem, si hi ha alguna cosa d'això que no entenguis, simplement no ho posis.--Agarcias 18:19 18 mar, 2007 (CET)

Agnès pasem ses fotos a jo i jo les penjare.--Cmarch 16:52 19 mar, 2007 (CET)

Ok Carme! jejeje. te les pas per msn?--Agarcias 16:53 19 mar, 2007 (CET)

Carme,just avall de lo que posa equació, a la dreta, posa sa iamtge d'equació. I a l'esquerra posa sa foto des dibuix.--Agarcias 16:57 19 mar, 2007 (CET)

Auriem d'anar fent un punt que fos fonts dinformació!--Cmarch 17:31 19 mar, 2007 (CET)

ChIcAAAAAAS!!!! que m'ha parescut que lo de ses lleis haviem de posar-ho com un altre tema... aixi queda mes clar mes be podem explicar mes i ocupa un poc mes...!!! Ale A fer feina ^^ JuLiÀ!!

ES Nomes una sugerencia.... que enves de fer la introducció tan llarga podem explicar per exemple la historia com un altre punt...!!! no se...:S com volgeu...^^ JULIÀ

JULIÀ: una pregunta tu edites troz per troz o tota sa pagna? perquè se m'estan borrant cosses.

JULIÀ: QuE ALgUu FaCi PeTiTeS sEs foToOS...!XD o QuEn MuU EsPLiQui!XD

CaRme nina!!! que no se si cortocircuit es correcte u as mirat...¿?!...:S dw^^ JULIÀ

Alots, m'agrada mooolt!! sta super avançat!! mem julià, no hem de psoar punts x tal de k sigui llarg, lo important és k s'entengui i, com diu en Pau, imatges imatges i imatges. Els punts s'han d'estructurar bé!!--Agarcias 19:56 19 mar, 2007 (CET)

Primers comentaris

Per començar, igual que he dit als altres grups, vos recoman que faceu cada apartat a una pàgina diferent. Així, crec que ens sortirà una feina més fàcil de consultar que Space Cowboys, que potser és un poc massa llarga.

També vos recoman que no us centreu a fer un treball molt llarg sinó el més clar possible.

De moment, crec que anau bé. Recordau d'usar com més imatges millor que il·lustrin el tema.

Pau · Discussió 19:23 19 mar, 2007 (CET)

Com discutir

Per cert. Dues coses sobre la sintaxi wiki:

  • Podeu usar el penúltim botó de la barra d'eines per signar. Vos posarà el vostre nom i la data i l'hora de la intervenció (cosa bastant útil).
  • En contestar una pregunta d'un company, posau dos punts (:) en començar la línia i vos quedarà sagnat (una mica més endins), cosa que farà més fàcil seguir les discussions.

Pau · Discussió 19:26 19 mar, 2007 (CET)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines