IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Cinquè

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Cinquè de Primària
[[Imatge:|400px]]
Nom
Curs 2000-2001
Edats entre 10 i 11 anys
Tutor/a Teresa
Altres Professors Magdalena Cabot

Catalina Llobera

Teresa LLomparts

Antònia Torres

Tòfol

Viatge/Sortida Orient
Altes Joan Pieras
Baixes Sergi Valls
Fou l'any de...


FALTA NOM CLASSE,FOTO DE CLASSE I MÉS IMATGES!!!

Contingut

Anècdotes Generals

3r Cicle de primària!!

Tornàrem a tenir na Teresa Llompart com a tutora

Estava força bé!

Desfresses Totalitzadores

Aquest any va ser el primer que es va dur a terme el concurs de desfresses, inclús vam tenir guanyadors. Les nines es van disfressar de dones riques, amb els euros i el nins ens vam disfressar de Mortuaris o alguna cosa així, aquí una imatge.

Francesc Rul·lanAnècdotes Personals

5è de primària...

€urofrikisme

La veritat és que no record gaire cosa... Només que em vaig ajuntar amb més gent, com na Maria i na Bàrbara. Aquí vaig començar a perdre la timidesa (gràcies a elles... Tot i que no sé si de la manera més correcte... xD!) Ah! I que vam anar de campament a... Orient crec... Pot ser? Bé, no va ser exactament un campament, va ser un... "Projecte-aventura" o alguna cosa així... Anavem amb n'Oli, que durant les activitats que fèiem com tirolina, escalada i moltes més, ens feia dur "u cascu" perquè era "mol importan" i "u budrier" perquè també (ho era)...xD Tot això sonava com una mena de cançoneta que deia "u cascu, mol importan, u budrier, també!" o alguna cosa semblant...xD Hi vam anar amb na Rosina, Teresa Llompart (la nostra tutora) i en Tomeu, cada vespre ells organitzàven activitats divertides per fer. Per exemple, abans fèien un programa de televisió que es deia "furor" i per presentar el programa cantàven una canço semblant a alguna cosa com ara... "furor, furor, tananananananaaa...!!" Però, bé, deixant apart això... I tornant al d'abans, nosaltres vam fer una activitat que es tractava d'imitar aquest programa, vam jugar nins contra nines i el guanyador, s'emportava una bossa de xuxeries, al final, en Tomeu va dir que havíem empatat, i les vam repartir... (En realitat havíen guanyat els nins... Però bé, millor per a nosaltres, no?^^)

Aquest any, per carnaval vam disfressar-nos d'euros, ja que d'aquesta manera donàvem la benvinguda a la nova moneda europea... Tampoc no tinc fotos... Però ja cercaré algú que en tingui per posar-les.

Rosa Bautista

d'esquerra a dreta: tenma,damià, Bassa, Andreu i jo.

Cavallers de las mort

Aquest any, els nins, igual que les nines ens vàrem disfressar. La nostra disfressa,cavallers de la mort, va ser reconeguda ja que estava molt ben feta, i participant al concurs de desfresses de l'any, ens vàrem dur el premi als "més terrorífics", galardonat amb un bon pot de llapolies.

Adrià Bauzà

El meu primer any

A cinquè és el curs on vaig començar a aquesta escola i vaig començar amb la classe d'en Marti Oliver, de'n Biel Planes,... en aquest curs vàrem fer un campament a Orient on n'Albert va dur pel·lícules de por i després no podíem dormir. Féiem carreres des de la esglèsia fins a la carretera i tot era costa per avall i més d'un es va caure.

Pere Suau

Any de canvis

Aquest curs va ser quan vaig separar-me del meu antic grup i em va tocar repetir el curs. Però llevat d'això, va ser un canvi important per jo i necessari.

Joan Pieras


Anècdotes del campament a Orient

Orient

A 5è de primària varem fer la nostra primera sortida de més d'una nit fora de casa, vam anar a Orient, (un poble molt petit de pocs habitants). Ens passàrem els dos dies jugant a conions amagat, fins que vaig caure per una costa amb una pendent pronunciada, fent 4 voltes fins arrribar a baix. Tenia ferides per tot el cos i no em vaig moure fins que va venir el bus a recollir-mos.

Laura Garau

Infantil Primària ESO

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines