IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Campament a Orient

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Ja feia anys que ens anàvem de campament amb l'escola, però va ser el primer any que ens vàrem anar tots sols la nostra classe. Va ser un gran "viatge". Els meus pares em varen dir que vaig arribar molt contenta i il·lusionada de totes les coses que vàrem fer. Els professors que venguéren varen ser na Teresa (la nostra tutora), na Rosina i en Tomeu (el jove que ens guardava al pati). Per jo el millor i que encara me'n record va ser el vespre, quan en Tomeu ens va preparar un FUROR: nins contra les nines. En algunes proves varen guanyar ells i en altres nosaltres, però finalment, el premi se'l quedà....TOTS! La última i definitiva prova era fer ballar a tothom i el grup que ballàs millor i més temps se'n duria el premi esperat! però es veu que tots ho férem massa bé!

El pitjor o el que li va costar a més gent va ser l'excursió que férem un dia fins "El castell d'Alaró". Va ser una gran caminada però va valdre la pena.

Olalla de Pedro


Record que a l'excurció que comenta n'Olalla aquí dalt tots anàvem corrent pel bosc esquivant les pedres i els arbres (molt divertit) fins que en Toni Viçens va caure i es va fer mal al peu (no se si va ser una ruptura o un esguinç) però li varen haver de enguixar la cama i no va poder estar més amb nosaltres...

Andreu Ferrer

Joan Pieras, Sergi Valls, Francesc Rul·lan, Damià Ramos, Andreu Ferrer i Adrià Bauzà: anant de "guays"! (Rosa Ferrer)
Gairebé tota la classe (Rosa Ferrer)
Aqui estam tota la classe al nostre primer viatge en grup,a Manresa. Algunes persones de que surten a la fotografia, ja no van amb nosaltres a classe, com en Toni V, en Sergi (que va repetir curs), na Laura Moreno, n'Aina Crespí i un dels tres acompanyants, en Tomeu.
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines