IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Campament a Orient

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Olalla


Joan Pieras, Sergi Valls, Francesc Rul·lan, Damià Ramos, Andreu Ferrer i Adrià Bauzà: anant de "guays"!(Rosa Ferrer)

Ja feia anys que ens anàvem de campament amb lescola, però va ser el primer any que ens vàrem anar tots sols la nostra classe. Va ser un gran "viatge", els meus pares hem varen dir que vaig arribar molt contenta i il·lusionada de totes les coses que vàrem fer. Els professors que venguéren varen ser: na Teresa (la nostra tutora), na Rosina i en Tomeu (el jove que ens guardava al pati). Per jo lo millor i que encara me'n record va ser el millor vespre, quan en Tomeu ens va preparar un FUROR! nins contra les nines. EN algunes proves vàren guanyar ells i en altres noltros, però finalment el premi se'l quedà....TOTS! jejeje La última i definitiva prova era fer ballar a tots i el grup que ballàs millor i més temps se duria el premi! però..se veu que tots ho férem massa bé!

Lo pitjor o el que li va costar a més gent va ser l'excurssió que férem un dia fins "El castell d'Alaró", va ser una gran caminada però va valdre la pena, per aquesta gran foto!

Gairebé tota la classe (Rosa Ferrer)
Aqui estam tota la classe al nostre primer viatge en grup,a Manresa. Algunes persones de que surten a la fotografia, ja no van amb nosaltres a classe, com en Toni V, en Sergi (que va repetir curs), na Laura Moreno, n'Aina Crespí i un dels tres acompanyants, en Tomeu.
Andreu Ferrer

Record que a la excurció que comenta n'Olalla aquí adalt tots anavem corrent pel bosc esquivant les pedres i els arbres (molt divertit) fins que en Toni Vicens va caure i es va fer mal al peu (no se si va ser una ruptura o simplement un esguinç ) però li varen haver de enguixar la cama i no va poder estar més amb nosaltres....(pobret)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines