IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Campament a Orient

De Matawiki
Revisió de 09:12, 29 nov 2009; Pau (Discussió | contribucions)
(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

El Campament a Orient

Joan Pieras, Sergi Valls, Francesc Rul·lan, Damià Ramos, Andreu Ferrer i Adrià Bauzà: anant de "guays"! (Rosa Ferrer)
Gairebé tota la classe (Rosa Ferrer)
A aquí podeu veure tota la classe al Castell d'Alaró. Algunes persones que surten a la fotografia, ja no van amb nosaltres a classe, com en Toni, en Sergi (que va repetir curs), na Laura Moreno, n'Aina Crespí i un dels tres acompanyants, en Tomeu.

Anècdotes Personals

El campament

Ja feia anys que ens anàvem de campament amb l'escola, però va ser el primer any que ens vàrem anar tots sols la nostra classe. Va ser un gran "viatge". Els meus pares em varen dir que vaig arribar molt contenta i il·lusionada de totes les coses que vàrem fer. Els professors que vengueren varen ser na Teresa (la nostra tutora), na Rosina i en Tomeu (el jove que ens guardava al pati). Per jo el millor i que encara me'n record va ser el vespre, quan en Tomeu ens va preparar un FUROR: nins contra les nines. En algunes proves varen guanyar ells i en altres nosaltres, però finalment, el premi se'l quedà....TOTS! La última i definitiva prova era fer ballar a tothom i el grup que ballàs millor i més temps se'n duria el premi esperat! però es veu que tots ho férem massa bé!

El pitjor o el que li va costar a més gent va ser l'excursió que férem un dia fins "El castell d'Alaró". Va ser una gran caminada però va valer la pena.

Olalla de Pedro

Accidents comuns

Record que a l'excursió que comenta n'Olalla aquí dalt tots anàvem corrent pel bosc esquivant les pedres i els arbres (molt divertit) fins que en Toni Viçens va caure i es va fer mal al peu (no se si va ser una ruptura o un esquinç) però li varen haver de enguixar la cama i no va poder estar més amb nosaltres...

Andreu Ferrer

A 5è de primària vàrem fer la nostra primera sortida de més d'una nit fora de casa, vam anar a Orient, (un poble molt petit de pocs habitants). Ens passàrem els dos dies jugant a “conions amagat”, fins que vaig caure per una costa amb una pendent pronunciada, fent 4 voltes fins arribar a baix. Tenia ferides per tot el cos i no em vaig moure fins que va venir el bus a recollir-mos.

Laura Garau

Aquest curs va ser quan vaig separar-me del meu antic grup i em va tocar repetir el curs. Però llevat d'això, va ser un canvi important per jo i necessari.

En el campament d' Orient també com na Laura vaig patir el primer dia un accident no molt greu però hagués pogut ser molt greu. Tot va començar el primer dia l'horabaixa després d'haver anat d' l'excursió el castell d' Alaró ens vàren donar temps lliure i varem decidir jugar a “conions amagar” i per mala sort anava caminant darrera en Joan Melià i ell va continuar cap anant ijo vaig voltar amb tanta mala sort, que vaig patinar i em vaig anar costa per avall i vaig quedar ple de fang sort que només va bastar en canviar de roba.

Joan Pieras


Infantil Primària ESO
Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines