IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Andreu Ferrer

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Hey amy puffy yumy!


Aquí vos expicare breument la meva escolarització a Mata de Jonc...

Posau-vos còmodos perque en teniu per estona llegint ja que estic a l'escola desde els 3 anys...

Jo vaix entrar a l'escola quan tenia 3 anys a infantil(quan la caseta encara no estava montada) els primers dies van ser per començar a conéixer a la gent. Un dia, estàvem en Damià i jo junts però sense xerrar, fins que va venir n'Adri... i aquets vàren ser els meus primers amics, des d'aquell dia sempre anàvem junts. Erem un "equip" i cada setmana li tocava a un diferent ser el "capità" però en Damià no sé com ho feia però per una escusa o una altre cada setmana era ell el "capita" (aixo m'ha quedat gravat a la memòria). Segurament hi deu haver moooltes històries i anègdotes més per contar...però la meva memòria fràgil m'inpedeix recordarles TT_TT. Però bé a mesura que m'en recordi ja ho actualitzaré.

Ah si! ja men record de una altre anègdota...era quan teníem 3 anys, era el dia de carnaval i tota la classe es va disfressar de cavallets de la mar (el nom de la classe) tots els vestits estaven molt ben fets! me pareix que ha estat la millor disfressa que m'ha fet la meva mare mai...(*_*')

PRIMARIA


La veritat és que no m'en record gaire dels primers anys a primaria així que passaré dirèctamenrt a les coses q m'en record.....

A 4t de primària (crec) en Xavi, en Damià i jo varem començar a jugar a un joc en el qual passavem aventures (inmaginaries)... alprincipi no tenìa nom, però com que cada dia hi jugavem va acabar anomenant-se "LO DE SEMPRE" ( un nom molt enginyos...) després en Francesc Bassa v voler començar a jugar...però no li va ser tan fàcil -_-..perqué li fèiem fer proves per poder entrar a nostre "club" co per exemple fer X voltes al pati corrent....

Al final el vam ficar al grup, però a nosaltres no ens feia gaire ilusió que jugàs am noltros, i com que sempre arribava un poc tard li deiem " ei as arribat ard, ara ja em comensat...ara ja no pots jugar...."

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines