IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Andreu Ferrer

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(correció)
Línia 1: Línia 1:
[[categoria:4teso]]
+
[[categoria:Records Personals]]
 
   
 
   
 
''Hey amy puffy yumy!''
 
''Hey amy puffy yumy!''

Revisió de 12:10, 5 març 2006


Hey amy puffy yumy!


Aquí vos explicaré breument la meva escolarització a Mata de Jonc...

Poseu-vos còmodes per què en teniu per estona llegint, ja que estic a l'escola des dels 3 anys...

Jo vaig entrar a l'escola quan tenia 3 anys a infantil (quan "la Caseta" encara no estava montada). Els primers dies van ser per començar a conèixer a la gent. Un dia, estàvem en Damià i jo junts però sense xerrar, fins que va venir n'Adrià... i aquests varen ser els meus primers amics, des d'aquell dia sempre anàvem junts. Érem un "equip" i cada setmana li tocava a un diferent ser el "capità" però en Damià no sé com ho feia però per una excusa o una altre cada setmana era ell (aixo m'ha quedat gravat a la memòria!). Segurament hi deu haver moltes històries i anècdotes més per a contar, però la meva memòria fràgil m'impedeix recordar-les TT_TT. Bé, a mesura que m'en recordi ja ho actualitzaré.

Ah si! M'en record d'una altra anècdota: Era quan teníem 3 anys, el dia de Carnaval que tota la classe es va disfressar de cavallets de la mar (el nom de la classe) tots els vestits estaven molt ben fets! Me pareix que ha estat la millor disfressa que m'ha fet la meva mare mai...(*_*')

PRIMÀRIA


La veritat és que no m'en record gaire dels primers anys a primària així que passaré directament a les coses q m'en record...

A 3r de primària, jugant a un joc que consistia en fer un recorregut, vaig tenir tan mala sort que vaig caure i em vaig fer un trenc devora l'ull. Al principi em pensava que només era un cop, peró quan em vaig llevar la ma d'on me feia mal vaig veure que la tenia plena de sang...! Al final em van acompanyar al metge i em varen posar 7 punts.

Eye-coil.jpg


A quart de primària vaig conèixer un dels que seria el meu millor amic. Posteriorment, ja compartíem molts interessos (com manga -sèries en concret-, "flipadures", arts mrcials -Taekwondo-, etc.)

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines