IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Adrià Bauzà

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Dibuix.jpg--------------------------------Elmeunom.jpg--------------------------------- Hipopotam.jpg

de Carlos Ruíz Zafón"
Adrià Bauzà Soler
Adrià.jpg
Data de naixement 20 d'abril de 1990
Lloc de naixement Palma de Mallorca
GUSTOS
Un llibre La Sombra del viento

de Carlos Ruíz Zafón

Un joc pilota seguda
Una pel·li El pianista
Una sèrie Naruto Naruto1.jpg Naruto2.jpg
Un esport Tennis
Tennis.jpg
Un ídol mm.. molts..
Un plat "hojaldre" amb carn, formatge i pernil
Música {{{Música}}}


      • Eiiii! Què tal?¿?


"Bono bOrIno bOnO", benvinguts a aquesta pàgina wiki que he fet sobre la meva vida a Mata de Jonc. Des d'aquesta pàgina podreu accedir a diferent informació sobre com ens han anat les coses a la generació dels 90 durant els llargs 13 anys de convivència en aquesta escola.

Ja que ara estam cursant 4t d'ESO, aquest és el nostre últim any en aquesta escola, llar dels nostres intensos aprenentatges. L'any que vé, quasi tots seguirem un camí diferent de cara a la nostra formació, i els que segueixin per un mateix camí es separaran pocs anys més tard, quan alguns vagin a la universitat, uns altres es posin a treballar, etc. Per tant, com que tenim assumit que aquests mesos seran els darrers que estam tots junts i units intentam gaudir el més possible de la nostra convivència.

Dit i escrit això, ara puc començar a contar-vos el que ha estat (i encara es per poc temps) la nostra llarga passada per Mata de Jonc.


Els nostres primers anys a l'escola

Aquests fóren els millors anys. A classe no féiem res més que pintar, jugar, xerrar... Aprendre les vocals era el més complicat que féiem. A més a més podíem enganxar gomets per tota l'aula i no ens deien res, en canvi ara... de gomets poca cosa.

⇒ Aquí teniu algunes Fotos de la nostra divertida infància a l'escola:

Andreu, Damià i jo.

En Damià i n'Andreu varen ser els meus primers bons amics. Érem com un clan dirigits per un capità, que era un de nosaltres tres i que dirigia el grup durant una setmana i el duia a les seves ordres, fins que la setmana vinent li tocava (teòricament) deixar el lloc de capità a un altre component del grup. Dic teòricament perque el nin de la foto de la camisa vermella,amb una cara divertida i que aparenta innocència, en Damià, no era gens innocent, si no tot el contrari, molt espavilat ja que sempre se les enginyava per ser ell el capità totes les setmanes i tenir el grup a les seves ordres. N'Andreu i jo, cansats de la rutina de no poder ser capitans mai, intentàvem sempre accedir a l'honorable lloc de capità, però poques vegades ho aconseguíem.

Entre nosaltres, com a amics sempre compartíem moltes coses, i una d'elles era l'entrepà. Sempre recordaré com els dematins compartiem tot el nostre berenar que ens havien preparat a casa, encara que avegades la partició dels nostres berenars no era del tot justa, ja que sempre ni havia un dels tres que menjàva més que l'altre.


La meva germana Aurora i jo

En aquesta foto estic acompanyat de la meva germana, que des de que jo vaig entrar a l'escola, ella hi va ser amb jo, fins que vaig fer 1r d'ESO, i ella s'en va anar a l'institut per cursar el batxiller. Record molt bé que amb ella a l'escola em sentia segur, ja que si tenia qualque problema, la cridava i ella venia a ajudar-me i a renyar als petits "enemics" que em feia a l'hora del pati.A la porta de l'escoleta.


Encara que als nostres records no ens diguin el mateix, els dematins no sempre hem entrat i sortit per la porta principal, sinó que quan erem petitons,(4 i 5 anys) entràvem i sortíem per l'entrada de la caseta, on els més petitons de l'escola féiem les classes i la migdiada.

4 anys

Aquí hem vegeu a la vora de la famosa tauleta on hi teniem tots els noms dels alumnes de la classe. Sempre que algú no venia, el seu nom era retirat de la tauleta.

Informe.jpg
Aquest és el meu informe del menjador i de la migdiada de quan tenia sols 3 anys. L'he posat aquí perque l'he trobat molt divertit, sobretot que sempre refegis de primer i segon plat i que a l'hora de dormir digués que no volia fer-ho però després m'enrabiés si em despertaven quan dormia.

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines