IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Adrià Bauzà

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

ADRIÀ B.S.

      • Eiiii! Que tal ?¿?

Bono bOrIno bOnO, benvinguts a n'aquesta pàgina wiki que he fet sobre la meva vida a Mata de Jonc. Des d'aquesta pàgina podreu accedir a diferent informació sobre com ens han anat les coses a la generació dels 90 durant els llargs 13 anys de convivència a n'aquesta escola.

Ja que ara esteim cursant 4t d'ESO, aquest es el nostre últim any a n'aquesta escola, llar dels nostres intensos aprenentatges. L'any que vindrà quasi tots seguirem un camí diferent de cara a la nostra formació, i els que segueixin per un mateix camí es separaràn pocs anys més tard, quan alguns vagin a la universitat, uns altres es fiquin a treballar etc. Per tant, com que tenim assumit que aquests mesos seràn els darrers que esterem tots junts i units intentam disfrutar el més possible de la nostra convivència.

Dit i escrit això, ara puc començar a contar-vos el que ha estat (i encara es per poc temps) la nostra llarga passada per Mata de Jonc.

Els nostres primers anys a l'escola

Aquets foren els millors anys. A classe no feiem res més que pintar, jugar, xerrar... aprendre les vocals era el més complicat que feiem. A més a més podiem enganxar gomets per tota la aula que no ens deien res, en canvi ara... de gomets poca cosa.

Aquí teniu algunes fotografies de la nostra divertida infància a n'aquesta escola:

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines