IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

Activitats Extraescolars

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Contingut

Introducció

Quan érem més petits ens agradava molt fer activitats extraescolars, o a a alguns els obligaven. Un any es va posar de moda el Judo, un altre el patinatge i fins i tot només un any el teatre. Les activitats es feien de 4 a 5 i després els pares ja ens podíen fvenir a cercar. Eren classe molt lúdiques i divertides, però vàren anar passante ls anys i acad vegada ens tornarem més "vagos" i feiem biblioteca o res.


Judo

El dimarts i el dijous, feiem Judo. ANavem tots a la sala gran i els principiants anàven amb na Bàrbara i els més grans amb en Lluc, eren els nostres profes. Estiràvem tots els "tatamis" en terra, ens possavem la kimono i el més important el cinturó. Cada any anaves canviant de cirturó, cada vegada era més important i això volia dir que pujaves de categoria i eres millor... A n'aquesta foto, en teoria, haviem de posar una cara rara..encara que molts no ho aconsegueixen.

Ah!
Oh!
Seria possible penjar-la una mica més gran? Si no perd molt qualitat, clar...

Francesc Bassa


A quart de primària algunes persones continuavem fent judo.I vam cambiar de color del cinturó de color groc. El que em feia més peresa era vestir-mos i desvestir-mos, a mes ens haviem de cambiar al passadís, que feia un fred... Una anècdota que tenc es que quan ens posavem per parelles, em va tocar anar amb n'Alfonso ( el germà d'en Xavi), em va fer una clau de judo i vaig quedar estesa al terra, per rematar s'em va tirar el damunt, em va tear la respiració, ho vaig pesar molt malament...

Llorenç aquí podries possar la foto que te vaig donar per scanetjar, es una foto de grup però no es cap de ses que ha posat en Bassa


Laura Garau

Patinatge

Quina por de patinadors!

Jo també vaig fer patinatge, la meva mare em puntava a totes les activitat extrescolars (supòs que era perque volien desfer-se'n de jo unes quantes hores a la setmana...)El patinatge el férem en 1r de primària i també 2n. El feiem en el pati petit, encara que ara ja no és el mateix, ara és la sala de psicomotricitat. De tant en tant feiem exhibicions pels pares. Casi totes duiem patins de 4 rodes, perquè trobavem que era més fàcil, en canvi els al·lots (en xavi i n'alfonso) duien patins de línia. Per les exhibicions portavem una maia (jo duia un ballador xD) i els cabells més o menys retirats, varem fer un "ball" que l'anomenavem la llimona, no m'enrecord perque, però era molt divertit. Jo de parella anava amb en Francesc Soler. Teniem una professora, no professor, però no me'n record del nom. Si algú se'n recorda que el possi!


Laura Garau


A aquest curs, a MdJ vàren posar una activitat extraescolar que era patinatge. Moltes persones de la nostra classe s'hi apuntaren. Per exemple n'Olalla, na Neus, n'Alfonso (encara que no anava a la nostra classe), na Dafne (que ja no ve), na Laura Moreno (que tampoc ve), na Maria... bàsicament axiò és la gent que surt a la foto, per que n'hi havia més. A cada final de curs feiem, una exibició (fantàstica). Els pares venien i els aplaudien com si fossim campions del mon de patinatge (be... erem els seus fills ¬¬) Aquí abaix podeu trobar la foto d'un final de curs (l'hauré de posar quan l'scanner estigui disponible!!!)

Bàrbara

Que rox

Això eren els patins que utilitzavem la majoria, encara que també es podien fer servir patins en línia

Teatre

En Francesc Soler i n'Olalla

Un any es va posar com activitat extraescolar a primària, erem gent de 3r,4t i 5è de primària que ens vàrem apuntar. Començàrem a fer moltes activitats de memòria i interpretació...però on es va veure si realment serviem pel teatre va ser quan haguérem de fer una obra de teatre, "El petit príncep". El representarem davant els pares i mares, fins i tot dos dues els dedicàrem a fer l'obra davant les altres classes de tota l'escola. A mi (olalla) me donàren el paper de mare d'en Francesc Soler, encara que no me'n record molt bé que haviem de fer.

torna a escanejar aquesta imatge per favor, amb millor qualitat

Olalla de Pedro

Com ja vos he dit anteriorment la meva mare m’apuntava a totes les activitats extraescolars possibles, una d’elles teatre. A mi no m’agradava el teatre ja que de petita era molt timida. El profesor era molt bo, ens feia representacions que tothom s’ha quedava amb un pam de nas. Encara ara, alguns pics el veig muntat en bicicleta per el meu carrer, es veu que viu a devora ca meva però no ens deim res mai, crec que no s’hen recorda de qui sóc… Un any vàrem fer una obra de teatre com ha dit na olalla, jo era un amic de no se qui :S, m’hen record que n’Aina Crespi (ex-alumna) era la protagonista. Vam fer tot el decorat nosaltres mateixos, i ens vam haver de aprendre de memòria tots els diàlegs (jeje, no era gaire cosa), la funció va anar “be”, però molta gent (incluida jo),es va equivocar però no va ser un fracàs.

Laura Garau


Dansa

Amb cara de concentració!

La meva activitat extraescolar, no era a l'escola. Jo feia ballet a una acadèmia. Només hi vaig durar uns 3 o 4 anys perque no m'entusiasmava gaire. Aquí tenia 3 anys i m'estava preparant per fer una exhibició al Teatre Principal. Quant vaig comensar, era la més patosa de totes, però vaig anar millorant molt amb el pas del temps. Va ser una de les millor activitats que he fet, tot i que no hi poses entusiasme.

Maria Munar

Bàsquet

Als cursos de 4t de primària, 5è de primària i 6è de primària, uns quants de la classe vam fer l'activitat extraescolar de l'esport de bàsquet. Els dos primers anys vam tenir en Tomet de professor (vegeu que també va ser el nostre mestre de pati i acompanyant al Campament a Orient). En canvi, quan vam fer 6è, el mestre va canviar i no record ben bé el seu nom, però pel meu gust, res comparat amb en Tomeu.

  • Seguidament vos he afegit una imatge de nosaltres escalfant pel nostre primer partit contra Eugeni Lopez a les pistes del col·legi Sant Josep Obrer:
Rosa Ferrer, Neus Sureda, Tenma Chinen i Carme

Rosa Ferrer
Funky!

A segon d'ESO l'escola ens va proposar una nova activitat extrascolar, el Funki (un tipus de ball modern). Na Rosa Bautista, na Carme, na Neus Sureda, na Maria Munar, na Cati i jo (Laura), ens hi vam apuntar. La professora es deia Joana, i no era d’aquí… Tot i que no me’n record d'on era. Les classes no varen anar molt bé, ja que hi havia molta gent que s’hi havia apuntat i només hi havia una professora que ens havia de donar classe a tots. Ens vam classificar per cursos i cada curs feia un ball diferent amb una cançó que havíem elegit nosaltres mateixos. Nosaltres vam elegir una cançó de n’Anastacia i, na Joana, ens va preparar una coreografia. A final de curs vàrem haver de ballar el nostre ball als pares i a la resta de l'escola que ens volgués veure, va anar força bé, descomptant algunes petites errades com: botar quan no és hora, adelantar-se al ritme, … En conclusió: jo m’ho passava bé, prenent el sol a les grades mentres els altres ballaven i mirant a na Cati ballant al seu propi ritme (Cati ets la millor). Fotos del ball que vàrem fer:Ball
Funki
Ballant
Funki

Laura Garau

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines