IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

5 anys

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Altre cop un estiu de tres mesets fins el curs 1994-1995 a la classe de cinc anys amb el nom de Pops! Cal destacar que, tots els noms (tan el de tres anys, quatre i aquest de Pops), a part de servir per identificar-nos, el dia de carnaval de l'Escola ens disfressavem tots de, en el cas de anomenar-nos Pops, de pops.


...foto de nosaltres de pops!


Aquest any, la nostra tutora canvià amb na Xisca Sureda i en Francesc Rul·lan (encara company nostre de classe) entrà a l'escola juntament amb n'Aina Ferrer (ex-companya). Movent les caleixeres he trobat una fotografia de final de curs: Fitxer:5anys.jpg Rosa Ferrer

Els records que tenc de perbulari són escassos: De cara als professors vaig tenir la meva primera experiència traumàtica amb na Xisca Sureda. Un dia em va treure de classe, em vaig disgustar tant que em vaig fotre a plorar…x_x. I de na Rosina al menjador que ens feia menjar tot lo del plat. De petita era molt maniàtica i no m'agradaven les verdures, i semrpe era una de les darreres en acabar de menjar i na Rosina em castigava a estar dreta menjant peruqe havien de entrar els altres alumnes (formava unes bolles impressionants de menjar a dins la boca que duraven hores i hores fins que sortia al pati i les escopia,tampoc rec que m’haguí servit de molt les renyades de na Rosina, de utilitzar els cobert correctament, seure bé…, perquè encara ara, la meva mare em replica el mateix)….

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines