IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

5 anys

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Línia 1: Línia 1:
 
[[categoria: Infantil]]
 
[[categoria: Infantil]]
Com a ultim detall de infantil, els millors disfressos que he portat mai van ser a 3, 4 i 5 anys (d caballet de la mar, de nigul i de pop)
+
Altre cop un estiu de tres mesets fins el curs 1994-1995 a la classe de cinc anys amb el nom de '''Pops'''! Cal destacar que, tots els noms (tan el de tres anys, quatre i aquest de Pops), a part de servir per identificar-nos, el dia de carnaval de l'Escola ens disfressavem tots de, en el cas de anomenar-nos Pops, de pops.
 +
 
 +
 
 +
...foto de nosaltres de pops!
 +
 
 +
 
 +
Aquest any, la nostra tutora canvià amb na Xisca Sureda i en Francesc Rul·lan (encara company nostre de classe) entrà a l'escola juntament amb n'Aina Ferrer (ex-companya).
 +
'''Rosa Ferrer'''

Revisió de 13:19, 24 feb 2006

Altre cop un estiu de tres mesets fins el curs 1994-1995 a la classe de cinc anys amb el nom de Pops! Cal destacar que, tots els noms (tan el de tres anys, quatre i aquest de Pops), a part de servir per identificar-nos, el dia de carnaval de l'Escola ens disfressavem tots de, en el cas de anomenar-nos Pops, de pops.


...foto de nosaltres de pops!


Aquest any, la nostra tutora canvià amb na Xisca Sureda i en Francesc Rul·lan (encara company nostre de classe) entrà a l'escola juntament amb n'Aina Ferrer (ex-companya). Rosa Ferrer

Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines