IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

4 anys

(Diferència entre revisions)
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(falta en el nom)
(correcció)
Línia 9: Línia 9:
 
Professors=|
 
Professors=|
 
Viatge=-|
 
Viatge=-|
Altes= Xavi Ramon, Laura Garau, David Gallardo, Francesc Bassa.|
+
Altres= Xavi Ramon, Laura Garau, David Gallardo, Francesc Bassa.|
 
Baixes= Oscar |
 
Baixes= Oscar |
 
Event=Ni idea|
 
Event=Ni idea|

Revisió de 22:23, 7 març 2006

4 anys
[[Imatge:|400px]]
Nom Niguls
Curs 1994-95
Edats 4 i 5 anys
Tutor/a Maria Quetglas
Altres Professors
Viatge/Sortida -
Altes {{{Altes}}}
Baixes Oscar
Fou l'any de... Ni idea


Contingut

Anècdotes Generals

Estudi dels niguls

La nostra tutora, na Maria Quetglas ( que ja no hi és) ens va dir que triessin un nom per la nostra classe, aquest any ens diguérem Niguls. Aprenguérem moltes coses sobre els niguls: els seus noms, perquè queia aigua del cel,...fins i tot ens disfressarem per la festa de carnaval tota la classe del seu nigul inventat i estrambòtic ( per cert, ses mares s'ho varen currar molt)

Falta una foto disfressats!

Abans de tot, cal destacar que vengueren uns quants alumnes nous que fins avui, han estat passejant per a l'escola, com ara n'Olalla i na Laura Garau! (Rosa Ferrer)

Aniversaris

Record que al derrer divendres de cada més celebravem una festa a la classe en la que celebravem l'aniversari de tots els que feien els anys aquell més. Aquelles festes no eren pitjors que d'altres per fer-se a l'escola. No faltaven coques de "sa mama" ni caramelos o altres "xuxes". (si algú té foto d'aixó que la posi que jo he mirat i no en tenc cap.) Damià R.A.


Anècdotes Personals

El meu primer dia

Un bon dia, a mitjans de setembre de l'any 1993 ( jo tenia 2 anys encara) els meus pares en varen aixecar i vaig sentir unes paraules molt estranyes que sortien de la seva boca: Olalla, va aixeca't que has d'anar a escola! Jo no sabia bé de que em parlava fins que vaig arribar a una grandísima casa plena de nins de la meva edat, un poc més grans i fins i tot gegants! Encara que al principi se me va fer molt estrany, jo tot d'una vaig fer amics!!! Cada dia desitjava més anar a l'escola, l'escola Mata de Jonc!

pròximament foto!...

Més festetes

Ido jo recordo, que la nostra classe de 4 anys era la que ara és l'aula de professors. Durant tota l'etapa de infantil, celebràvem els aniversaris de cada un de nosaltres, i el que feia l’aniversari, dui un pastís i el compartíem entre tots, fèiem una "mini-festeta".

CumPle!!.jpg

aquesta foto va ser uns dies després de el nostre aniversari, ja que na Carme i jo feim els anys pràcticament juntes, jo un dia després d'ella. Na Rosa surt allà d'"strangis". :D

Les grans desfresses de NIGULS

Per la festa de carnaval d'aquest any tota la classe ens vàrem disfressar de niguls. N'hi havia de tot tipus, colors i materials... M'agradaria aconseguir-ne alguna foto! Record que hi havia nins i nines ficats dins niguls d'espuma, d'altres (com jo) teníem un nigul de cartó. S'ha de dir que les mares i els pares es varen posar per feina.

Però la meva mare m'ha explicat que ella m'havia fet la disfressa de cartó, un nigul blau i amb un arc de Sant Martí pintat molt bonic! Però... es veu que aquell carnaval va PLOURE. És increïble, a aquesta escola ens costa fer una festa de Carnaval sense que plogui! I la pintura del meu nigul es va escampar i bé... va quedar destrossada lameva disfressa. I la meva mare molt enfadada diguent: Amb la feina que m'ha duit! Pobreta... xD No sé si sóc l'única a qui se li va fer malbé la disfressa, però crec que hi va haver més gent.

Neus Sureda

En Francesc el cuiner

Es veu que aquest any jo encara estava perfeccionat la meva pronuncia de les paraules, etc. Pronunciava malament el so de la "s" sorda, deia: z en lloc de s. Un dia que vaig anar al metge el doctor em va demanar: -Tu perquè fas zopez? Jo tot innocent vaig dir: -Perquè vull ser cuiner.

Francesc BassaEines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines