IMPORTANT: Si us voleu donar d'alta, escriviu-nos a wiki@matadejonc.cat

3 anys

De Matawiki
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Llorenç, no l'he pogut fer mes petita. Guarda-la a una carpeta de l'escola i el pròxim dia l'intentaré comprimir una mica més amb el gimp. gràcies!

1992: Primer any a Mata de Jonc. A continuació podreu observar una foto amb l'animal que teníem cada un dels que vam començar aquell any.

Simbolanimals.jpg

--Mmunar 15:57 21 feb, 2006 (CET)maria

Hola, soc en Joan Pieras i he feta aquesta aportació al sector de 3 anys tot i que jo juntament amb el meu company Joan Dídac estàvem a la classe superior i a 5e de primària em va tocar repetir curs. Bé a la classe anomenada Estrelles de mar amb la tutora Francisca Sureda, durant aquell any va ser un primer any sense cap tipus de problema greu, llevat que n' Albert que ja no el tenim a l'escola mai volia dur la bata posada, però hem de dir que la classe en aquell temps era una classe molt tranquil·la. també hem de dir que, durant aquell any a la classe te niam un al·lot que nom Martí que jo recordi almenys el varen atropellar dues vegades, però tot va seguir igual. També he de dir que a la classe teniam assignat un animal el meu era el poriol com el meu company actual Damià.


...Tot va començar quan tan sols teniem tres anyets! Uns 25 alumnes (aproximadament!!) entràrem dins una habitació anomenada classe on hi realitzàvem totes les feines. Tots nosaltres pensàrem un nom per identificar-nos i si, Cavallets de mar ens vam anomenar! La nostra mestra era na Maria Quetglas. Per altra banda, dins la nostra classe hi havia dues companyes de l'any 1991: na Maria Aparicio i na Teresa, filles de n'Antònia Munar i de na Magdalena Cabot respectivament. Les dues mares, eren i són, mestres de l'escola. Rosa Ferrer


Eines de l'usuari
Espais de noms
Variants
Accions
Navegació
Escola
Imprimeix/exporta
Eines